Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van olyan film amitol, jobb...

Van olyan film amitol, jobb kedvetek lesz?

Figyelt kérdés

En most nagyon szomoru vagyok, jovohonap egytol, megszunik a munkahelyem. Mehetnek Olaszorszagba a ceggel, de anyukamat nem hagynam itt, o meg nem beszel csak magyarul! Januarig mindneki kap fizetest, fuggetlenul attol, hogy mennyi ideje dolgozik nalunk es hogy esetleg mar a jovohonaptol vagy holnaptol talalna masik munkat a ceg utalni fog minden ho 5.-en!

Nagyon szomoru mindenki mert kivalo munkahelyel volt.

Es ma egyesz delutan a Jobaratokat fogom nezni, 1-6 evadig mert azok a kedvenc reszeim!

2012. okt. 1. 16:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ádám almái. :)
2012. okt. 1. 17:28
 12/15 anonim ***** válasza:
Engem ilyenkor a tipikus limonádé filmek tudnak megnyugtatni, mert azokon nem kell izgulni, gondolkozni stb. Pl. Hova lettek Morganék, Nászajánlat
2012. okt. 1. 17:31
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha csíped az angol humort: Brian élete. Külön ajánlom figyelmedbe a záródalt a filmből.

Jóbarátok nekem is nagy kedvenc, Egy rém rendes család, Showder Club.

2012. okt. 1. 18:08
 14/15 ava87 ***** válasza:

Én ha egyáltalán nem akarok gondolkodni semmin, akkor általában az 50 első randit szoktam megnézni :) A leírásod alapján egyáltalán nem fog a problémádra emlékeztetni, és kellően aranyos meg jópofa.

Vaaaagy, régi régi kedvencem a Csupasz pisztoly (de csak az első része), és a Fogd a pénzt, és fuss!-t is bármennyiszer meg tudnám nézni.

2012. okt. 1. 19:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Bud Spencer - Terence Hill filmek, Olsen banda, Macskajaj (Emir Kusturica pihent agyú, balkáni klasszikusa), Simpson család
2012. okt. 2. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!