Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Aki tud valamit a SZJG8-ról...

Aki tud valamit a SZJG8-ról mondana róla valamit?

Figyelt kérdés
Például h mi lesz Cortezzel és Renivel vagy h Ricsi hová megy meg hasonlók

2012. szept. 28. 13:20
 1/5 anonim válasza:
100%
Laura még semmit nem árult el csak annyit amit már annyiszor h minden kiderül csak annyit tudunk h Arnold is vissze fog jönni és Vikiről is szó lesz,Cortezről sokat megtudunk és elvileg azt is h Cortez miért Cortez:)
2012. szept. 29. 21:33
 2/5 anonim válasza:
31%
azt már tudjuk cortez miért cortez. azért mert laura egy menő becenevet akart neki adni.
2012. szept. 30. 16:49
 3/5 anii200 válasza:
Én annyit tudok, hogy 2013. Március 9.-én lesz a dedikálása, és Március 11.-én országos megjelenése a kötetnek.:) és aztirta Laura hogy Ricsi csinál valamit, meg Gábor is..(ami elég fura Oo)nem lesz lánykérés, de 2 kapcsolatban is lesznek változások:) ja és hogy 740 oldalas lett ( nyugi nem irtam el tényleg 740 oldal:)) és ezért két részben lesz 8/1, 8/2 :D és barnás színű a borítója, és Örökké az alcíme:) én ennyit tudok, remélem segítettem..*-*
2013. febr. 2. 18:13
 4/5 anii200 válasza:
Ja, és Viki és Arnold is szerepel benne:) minden kiderül, az is hogy Cortez mért lett pont Cortez.:)
2013. febr. 2. 18:16
 5/5 anonim válasza:
Nagyon jó könyv már a 8/2-nél járok és Viki járni fog Gombával meg... ez a Szent Johanna Gimi 8 teli izgalommal. Olvassátok el!
2013. máj. 14. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!