Mit tegyek, hogy a páromat ne terrorizálják a cigányok?
Engem is szoktak, de ez nem érdekel csak őt hagyják békén. Melóból csak esténként érek haza, ő tanul és sokszor délutánonként már otthon van. A környék állandóan tele van cigányokkal, egyszer már kishíján kirabolták. Amikor tehetem kimegyek elé és együtt megyünk haza, de sajnos nagyon ritkán van rá időm és a munkát sem tudom átszervezni. Költözni nem tudunk egyelőre.
Kétségbeesett 26/f
Sajnos nem tehettek semmit akkor, én Miskolcon lakom, régebben az Avason laktam, egyik ismerősöm barátnőjét egyszer meg is verték, sajnos a barátja nem tudott öntörvényűen intézkedni, de felajánlottam neki vigyázok a lányra a környéken ha megy valahova vagy ha jön haza, csörögjön rám
Itt ezt tudtuk tenni, nálatok addig nem fog változni ez amíg el nem költöztök
Tudom javasolni sok pénzt ne tartson magánál, mobilt se vinnék mindig a helyében, csak ha nagyon fontos
22/F
Ugyan azt gondolom amit az első hozzászóló.
Annyi, hogy telefon azért szerintem mindig legyen nála, de legyen neki direkt egy olcsó, strapatelefonja, amit akkor használ, ha egyedül mászkál. Telefonálni meg sms-t írni lehessen vele, és ennyi. Legyen elérhető, de ne érje nagy kár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!