Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A cigányok miért szeretnék az...

A cigányok miért szeretnék az ajtóba leülni vagy ott állni úgy, hogy ne lehessen elmenni mellettük?

Figyelt kérdés
Szinte bárhol.
2012. máj. 17. 14:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%
Mert akkor kénytelen vagy hozzájuk szólni és máris lehúzhatnak pénzzel vagy cigivel.
2012. máj. 17. 14:50
 2/16 anonim ***** válasza:
35%
Mert más kultúrát éreznek magukénak.
2012. máj. 17. 15:04
 3/16 anonim ***** válasza:
69%
Nem tudom, de akkor a BKV járatain mindenki cigány...
2012. máj. 17. 15:38
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg, és a lépcsőn is elállják az utat.
2012. máj. 17. 15:47
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
A sulimban is ugyanez van. Állandóan elállják az ajtót, szünetben alig lehet tőlük ki/be jönni. Pedig nincs is ott semmi, ami miatt érdemes lenne odaállni, nem értem én sem. :S
2012. máj. 17. 15:51
 6/16 anonim válasza:
31%

Nem tudom ,de ha szépen megkéred őket, hogy légyszives menny arrébb mert nem tudok arrébb menni.

És nem így, hogy "légyszives húzd arréb a p*ád akkor nem fognak bántani.

Nem dunnyogni kell magadban ,ha valami nem tetszik.

2012. máj. 17. 15:52
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert várják kit húzhatnak le miközben közel mennek hozzájuk, vagy kibe köthetnek bele aki nekikütközik. No meg alapból bunkó összeférhetetlen népség.
2012. máj. 17. 16:44
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

NEM vagyok rasszista, komolyan, alapból elítélem, hogy valakit csak azért utáljunk mert barna, vagy mert húzott szeme van, de ez a dolog tényleg kezd egyre aggasztóbbá válni.. szóval én is, pesten járok iskolába, reggelente bevonatozok, így minden nap nyugati, aluljáró, hát igen.. direkt provokálnak hogy kontaktusba kerülj velük, akkor meg persze kezdődik a mitbámulsz; mivan, hö?!; a szia szépkislány és társai, és ha megáll egy beszólásnál a dolog, akkor még szerencsés voltál. ez az ajtóbaállás dolog is egy ilyen..

igazából ami rettenetesen dühít az egészben az az, hogy "mi magyarok" ha megkülönböztetjük őket mint "cigány", az bűn, elítélendő, fúj, büdösrasszista, de ők minden további nélkül, és állandóan megkülönböztehetik magukat tőlünk. (és a saját "csordáikkal" vonulva keresik hogy hol fitogtatjatják hogy erősebbek, felsőbbrendűek..)

és ha az állam is megkülönbözteti őket, fizet nekik ezerféle segélyt, csak mert cigányok, és tényleg van amit csak azért kapnak mert azok, és ők is megkülönböztetik magukat, és állandóan hangoztatják is, akkor miért én vagyok a szemét fajgyűlölő, csak mert ha tehetem, elkerülöm őket, mert tudom, hogy nem lesz jó vége?!

Mert már ott tartok, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül, hogy tudom, hogy nem lesz jó vége.. Ha veszel tőlük valamit az utcán, átvágnak, ha megkérdeznéd az időt odasereglenek 20an és elkezdenek kötözködni, de ha csak rájuk nézel már akkor is..

és igazából mondanám, hogy persze, attól hogy valaki cigánynak született, lehet rendes, de sajnos még eggyel sem találkoztam. de komolyan, ha nem azt hajtogatnák állandóan hogy ők el vannak nyomva, és megpróbálnának viselkedni úgy hogy lehessen élni mellettük, akkor semmi gondom nem lenne velük, de már a testi épségemet féltem mikor mondjuk felszállnak a vonatra este. (múltkor épp kacagva és ordibálva felgyújtották. én voltam csak a kocsiban (17 éves lány nem túl sok testi erővel), meg ők négyen,3 óriási kigyúrt féfri és egy nő. képzelhetitek...és tényleg nem tudsz mit csinálni, mert ha meghúzod a vészféket mi van? megvernek. odajön a kalauz? akkor is két nyeszlett nő vagyunk 4 ellen.. na mindegy...)

egyszerűen más kultúra, más értékekkel és szokásokkal, ami sajnos tényleg nem illik bele az enyémbe, illetve szerintem még sok sok "magyaréba". és én ezt el is fogadnám, megpróbálnám tolerálni, ha látnám hogy ők is tesznek valamit azért hogy elfogadják őket, de csak azt látom, hogy baromi jól megvannak, és szinte élvezkednek ebben az egész szituációban. én meg járjak behúzott nyakkal az aluljáróban, vagy baj lesz..

2012. máj. 17. 17:54
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Én sem vagyok rasszista, csak utálok egy két cigányt...

Amúgy csak azért állnak az ajtók elé, hogy a társai lássák milyen "kemény" is ő. Egy ideig tűri ezt a jó nép, de mindenkinél betelik a pohár. De sok cigánynak csak a pofája nagy, nemrég belém is belém kötött egy 3 fős falka (banda az embereknél van), úgy hogy mit nézel, meg ilyenek egyrészt jó napom is volt és nem akartam , hogy elcsesszék ezért nem szóltam semmit, de elkezdett nevetni meg lebu*izott mert bele merek nézni abba az ótvaras képébe, nekem itt elpattant a "cérna" (de inkább a drótkötél) és ráordítottam, hogy Ki a bu*i!? Akkor még csak mosolygott és azt hitte ennyi lesz, de mikor nem szólt semmit, oda mentem és mondtam, ha ilyen nagy legény vagy állj fel és verekedjünk, elkezdett lapítani, hebegett-habogott, megkérdeztem: -ennyi? nem mondott semmit, utána oda jött az egyik barátom, hogy mi a probléma és ekkor mindegyik kihúzta magát és kussoltak... Szóval csak ennyit arról, hogy mennyire kemények és menők(a manók).

Hozzáteszem: 174cm magas vagyok és 71-73kg nem kigyúrt, nem is túl erős, nem is járok semmilyen önvédelemre/ küzdősportra. De azért tudnék verekedni, a mai világba már létszükséglet mert ezek a korcsok betámadják az egyedül járó és rájuk dolgozó(!) szerencsétlen MAGYAR járókelőt.

Szerencsére azért a sors összehozott egy-két igaz és becsületes cigány baráttal is.

2012. máj. 17. 18:56
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Én rasszista vagyok, és nem érdekel, ha lepontoztok.
2012. máj. 17. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!