Mivel töltsem a szabadidőmet gépezés helyett?
Idáig ezekre gondoltam:
-kötés, horgolás megtanulása
-rajzolás, festés
-fafaragás (mindenféle apró tárgyak készítése fából, pl. ékszertó dobozka): ezt még sosem csináltam
-kutyasétáltatás
-olvasás
Ezen kívül még milyen hobbikat ajánlotok? És a felsoroltakról mi a véleményetek?
16/L
Keress rá a neten kötésmintákra, festékekre, hol lehet intarziához való szerszámokat kapni stb.
Pl. mindenféle mozgás: a divatos ugrabugrák, bringázás, túrázás, séta, ágytorna, evezés, északi-gyaloglás, geocaching.
Szerintem kezd el zumbázni. Nagyon sok korunkbeli lány szereti. A kötésre amúgy én is gondoltam, mert nagyon szép sálakat lehet kötni, mert sok gyönyörű színű fonal van. :)
17/l
Valami sport? Futás, úszás, bármilyen tánc, csapatsportok, vagy amihez kedved van.
A főzés-sütés is jó ötlet, a családod, barátaid is biztos értékelik ha csinálsz nekik valami finom sütit. ;)
Ha szereted az ilyen kézműveskedést, ajánlom hogy nézz be egy hobbiboltba, még én is elcsábulok annyi jó dolog van ott, pedig nincs se kreativitásom se kézügyességem. :D Varrni is megtanulhatsz,az hasznos is, vagy hímezni, a goblein pl. nagyon szép és egyszerű is.
De igazából mindegy mit csinálsz, a lényeg hogy élvezd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!