Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tényleg gáz vagyok?! (elég...

Tényleg gáz vagyok?! (elég hosszú)

Figyelt kérdés

12 éves vagyok, azaz 6.-os és nyolc osztályos keresztény iskolába járok. És bár a suliba hirdetik, hogy légy kedves mindenkivel stb. mégis folytonos célpont vagyok az osztályomba. Még tavaly év végén kezdtek cikizni az osztálytársaim, amikor osztályfőnökin le kellett írni egy darabra, hogy ki "mi lesz, ha nagy lesz". Én, amióta az eszemet tudom orvos akarok lenni. Anyukám is az (belgyógyász) és egy napom én is szeretnék hasonló pályára lépni. Azóta mindenki Doktornőnek hív... -.- . A baj az, hogy eléggé elhívatott vagyok. Előszeretettel olvasok különböző betegségekről, kérdezgettem anyát, és első segély szakköre is járok. Még májusban voltunk erdei táborral a sulival, ahol tartott a természet tanárunk egy elsősegély órát, én meg egy csomó mindenre tudtam a választ, és megmutattam, hogy mit kell csinálni ha baleset történik. Ezután még inkább erősödtek a piszkálások.

Az idei év pedig nagyon-nagyon szörnyűnek ígérkezik. Az osztályba van 4 lány (tipikus kora érett lányok) akik egyfolytában piszkálnak a külsőm miatt is és a tanulmányi eredményeim miatt (én vagyok a stréber). Pedig szerintem és a barátnőm szerint semmi gúnyolódásra méltó nincs rajtam ( barna szem, közép hosszú hullámos haj, nem vagyok szemüveges, normális testalkatom van). Szerintük kretén stréber vagyok, aki ellopja a jó pasikat!!! Ezt azért állítják, mert a bátyám 17 éves és van pár menő, helyes haverja akikkel jobban vagyok.

Szerintetek is béna vagyok? Kort és nemet légyszi! Miben változtassak ???

2012. szept. 25. 17:55
 1/6 anonim válasza:
100%
Veled semmi baj, nem kell változtatnod semmin. A buta osztálytársak ellen tapasztalatból tudom, hogy tenni kell valamit minél hamarabb. Szólj az osztályfőnöknek, igazgatónak, igazgatóhelyettesnek vagy bárkinek. Én is katolikus iskolába járok, igaz, hogy 10-es vagyok és gimnazista, de nálunk is volt tavaly két buta fiú, aki kikezdtek minden náluk gyengébbel, főleg alázták a lányokat. Szóltunk az igazgatónak és kirúgták őket. Ha pap az igazgató mindenképp szólj neki és ha nem akkor is! :) 16/L
2012. szept. 25. 18:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmiben ne változtass. A 4 tiniribanc meg kapja be az útcéli csöves ....
2012. szept. 25. 18:10
 3/6 nagylzs ***** válasza:
100%

Nem ismerik a motivációdat, de nem is érdekli őket. Ha tiszta szándékaid vannak (mint pl. tudásvágy amit mások segítésére akarsz használni) akkor nincs semmi kivetnivaló abban, hogy sokat tanulsz és szorgalmas vagy. Sőt, ez a követendő példa! Valószínű hogy az irigység beszél belőlük. Az is valószínű hogy ha így folytatják, akkor 20 év múlva is irigyek lesznek, mert akkora Te doktornő leszel, ők meg bolti eladók vagy valami hasonló... Jobb lenne ha azzal foglalkoznának, hogy ők mit szeretnének kezdeni az életükkel.

Nem béna vagy, hanem érettebb vagy mint az átlag. Ők sem bénák, csak nem vagytok egy színvonalon.

2012. szept. 25. 18:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintük kretén stréber vagyok, aki ellopja a jó pasikat!!!"

Mondd meg nekik, hogy nem tehetsz róla, hogy ennyivel jobb csaj vagy, mint ők. Fűzd hozzá azt is, bátorítólag, hogy szedjék össze magukat.

2012. szept. 25. 21:01
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha majd orvos leszel, és jó orvos, és állást kapsz külföldön, ezek hihetetlenül sóvárogva néznek majd a fizetésed után...
2012. szept. 25. 23:23
 6/6 anonim válasza:
Mhm...Nincs veled semmi baj csak jól meg kell őket alázni!!! Ja és mellékesen: én is nyolc osztályos evangélikus gimibe járok, 6.-os vagyok,és van egy osztálytársam aki szintén orvos akar lenni és a fiúk csúfolják! :)) És én tisztelem őt azért, mert van egy konkrét elhatározása ,hogy mi szeretne lenni! :D 12/L
2012. szept. 26. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!