Elegem van a legjobb barátnőmből! Nem elég hogy elszerette a fiút akiért évek óta oda vagyok, de még fel is vág a srác pénzével! Hogy dolgozzam ezt föl?
Figyelt kérdés
Most jöttek negyedszerre össze és nem bírom.Kiszőkíttette a haját,és méregdrága cuccokat vetet magának a sráccal,és ha ez nem lenne elé minden nap láthatom ahogy a szerelmem BMW-vel furikázza a barátnőmet.Teljesen el vagyok keseredve!Hogy tudnám ezt feldolgozni???2012. szept. 24. 15:25
11/17 A kérdező kommentje:
Szinte ő az egyetlen barátnőm!Nem érdekel a pénz,csak azért hangsúlyoztam mert nem sül le a bőr a képéről naponta az orrom alá dörgölni hogy "Nézd csak XY mit vett nekem!Nem tök szép?"
2012. szept. 24. 15:43
12/17 anonim válasza:
És te miért nem tudod neki megmondani, hogy nem vagy kiváncsi rá mit kapott a sráctól?
A kapcsolatfüggőségnek van egy olyan alfaja is amikor a barátnő függő vagy. Nélküle egy senki vagy. Úgy érzed nem tudsz felmutatni semmit. Hát ez bizony baj. Mert amíg hagyod ezt az állapotot addig te tényleg senki vagy.
13/17 anonim válasza:
Szóval te is az a kérdező vagy aki csak a saját igazát hajtja....akkor miért kérdezel?
Az a lány nem barátnő mert a barátnő nem így viselkedik...az a pasi aki elcsábítható nem a te pasid...ennyi...
Keress magadnak normális társaságot mert így csak egyre rosszabb lesz az életet....
14/17 anonim válasza:
Jobb is, hogy nem jöttél össze a sráccal... Ez a srác egy balf1sz. Csak a pénze miatt kell a csajnak...
15/17 anonim válasza:
A fiú válaszott. Ennyi. Lépj tovább.
17/17 anonim válasza:
ekkora ribancot ember nem baszott:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!