Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen dolog más érzéseivel...

Milyen dolog más érzéseivel játszani?

Figyelt kérdés
2012. szept. 23. 12:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Elvileg rossz...
2012. szept. 23. 12:49
 2/6 A kérdező kommentje:
mi az hogy elvileg???
2012. szept. 23. 13:20
 3/6 anonim ***** válasza:
konkrétan mire gondolsz?
2012. szept. 23. 13:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Rossz érzés annak akivel játszanak.

Én csináltam egyszer,de nem vagyok rá büszke.

2012. szept. 23. 14:33
 5/6 anonim ***** válasza:

"Minden féltett dolognál jobban őrizd meg a te szívedet, mert abból indul ki minden élet."

Nem csak a saját szívünkből indul ki minden élet, hanem a másokéból is, ezért kell vigyáznunk rájuk minden féltett dolognál jobban.

2012. szept. 23. 23:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért elvileg, mert általánosságban rossznak tartják, hogy másokkal játszunk, DE ha volt olyan ember, aki nagyon, de nagyon megbántott, ott sokszor előjön a bosszú. Például tönkre lehet tenni a jelenlegi párkapcsolatát...stb. Van egy másik lehetőség, mikor csak úgy szórakoznál valakivel, aki semmit nem tett ellened, azért az tényleg nem szép dolog, utána valószínűleg neked se lesz jó. Ahhoz, hogy tanácsot tudjunk adni, le kellene írnod a konkrét helyzetedet. (kinek az érzéseivel akarnál játszani, ki ő neked, miért tennéd...stb.)
2012. szept. 24. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!