Szerintetek az elmúlt pár év alatt nagyon sokat romlott a közbiztonság?
Szerintem igen.Mostanában olyanokat hallani a közvetlen környezetemben,hogy az agyam eldobom.Nemrég Bp-n kijött a rendőrség,mert valami pszichopata bezárkózott a lakásba és fel akarta robbantani magát és a gyerekeket,vagy nem is tudom,mi volt,egyik ismerősöm járt arra.De pár hónapja én is belebotlottam egy hasonló helyzetbe.Tudom,hogy eddig sem volt 100%-ig full jó a közbiztonság,de eddig nem találkoztam ilyen dolgokkal ennyire közvetlenül.Azt látom,hogy őrülnek meg az emberek.Ezelőtt nyugodt biztonsággal haza mertem jönni éjszaka az utcán(sajnos elég sokat kell gyalogolnom,legalább 20 percet fel a dombra),nem tojtam össze magam a félelemtől.De mostmár félek,úgyhogy busszal fogok hazajárni.Ez kicsit korlátozni fogja a lehetőségeimet,mert nem maradhatok az utolsó járatokig,vagy ott alszok valakinél,de elegem van ebből a folytonos stresszből,hogy jaj,mi lesz hazafelé.
Szerintetek is nagyon rémisztő lett a helyzet?Vagy csak én estem túlzásba?Ja és nő vagyok,ami ultra mega giga hátrány.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!