A 11. és a 13. kerület milyen környék?
Figyelt kérdés
mennyire biztonságos? milyenek az emberek? előfordulnak ebben a 2 kerületben is késelések vagy rablások?2012. szept. 21. 15:09
12/15 anonim válasza:
A 11. kerületben is történnek ember elleni erőszakos bűncselekmények, de alacsonyabb a számuk. Betörések pedig elég gyakoriak a budai oldalon. Mivel több pénzes ember lakik ott általában mint Pesten. A 11. kerületben mennek többek között a 4-es vagy a 6-os már nem emlékszem villamosok, a 7-es és a 173-as busz is pl, úgyhogy a khmm alakokat nem lehet teljesen elkerülni. A Móricz Zsigmond tér környékén sok a csöves meg a egyebek, éjszaka arra már ne nagyon sétálgass, mert nem restek kirabolni. Mindent összevetve én a 11. kerületet ajánlanám. Szerettem ott lakni (közlekedés szempontjából borzalmas). Jelenleg a 10. kerületben lakom, a 13-at csak látásból ismerem, csak azt tudom, hogy itt pontosan ugyanannyiszor támadtak meg 1 év alatt, mint a 11. kerületben 1 év alatt. Ez a szám pontosan 0 :). (Mondjuk ott a 11-ben nagyon stikkes csövesek vannak. Különösen a tömegközlekedési eszközökön kerüld őket.)
13/15 A kérdező kommentje:
megnéztem az albikat, és valóban nagy a különbség. A 11. kerület sokkal szebb, imádom. Kivettem.
Amúgy a 8 kert. is megjártam na az tényleg borzasztó hely.
2012. szept. 23. 12:15
14/15 anonim válasza:
Melyik részére mentél ha szabad kérdezni?:) Csak kíváncsiság:)
15/15 anonim válasza:
Nem tudom,mikor jártàl utojára a Móriczon,de már ott a 4-es metró.Így már jó a közlekedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!