Az Arany embert olvastátok?
Segítsetek légyszi!
Ezekre kéne választ adni:
-Mi a regény?
-Melyek a regény legfontosabb helyszínei? Mely szereplők és események kapcsolhatók a mű egyes helyszíneihez?
-Mennyi időt ölel fel a regényben elbeszélt események időtartama?
-Milyen titkai vannak Tímár Mihálynak? Milyen ellentmondó érzésekkel viaskodik a regény folyamán?
-Milyen kivételes képességei vannak Tímárnak? Mért mondhatjuk azt hogy Tímár sorsa hasonlít a boldogtalan Midasz király szerencséjéhez? (görög mitológia: Midasz alakja)
-Jellemezd Brazovits család tagjait. Mi az alapvető különbség köztük és a Senki szigetének lakói között?
-Kik a regény démoni,gonosz figurái? Mire törekszenek? Mi lesz a sorsuk?
Előre is köszi és kíméljetek a trágár, hülye dumától!!
Szóval dühöseb teszem fel a kérdést, HOGY EZ MOST, HOGY JÖN IDE?
(Boccs csak véletlenül küldtem el az előző hozzászólásom, mikor még írtam volna).
Remélem nem gond, hogy nem válaszoltam, csak gondoltam megosztom a tapasztalatom. :)
Csak egy kérdés: Miért nem olvastad el?
És igen, nyugodtan visszakérdezhetsz, én elolvastam a kötelezőket annak idején. Nálunk szerencsére nem az volt a menő, aki nem olvasott el soha semmit, hanem az, aki rendszeresen készült. Neked sem ártana, nem lenne tőle semmi bajod, ha elolvasnád mondjuk internetezés helyett.
tegnapelőtt fejeztem be a könyvet. nekem nem volt kötelező, magamtól olvastam ki. Tetszett.
Most akkor válaszoljak a házi feladatodra?
Hiszen ha olvastad a könyvet akkor minden kérdésedre rögtön tudod a választ. Én csak úgy kapásból vágtam rá a válaszokat.
Olvasd el, és tudni fogod.
érettségin 2 évvel ezelőtt az aranyembert húztam.és nem olvastam el...XD
végül 3asra feleltem belőle most itt állok munka nélkül..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!