Mi lehet az ami minden embert eltaszít mellőlem? 16/F
Figyelt kérdés
Ki vagyok közösítve általános és középiskolából, óvodában volt 2-3 haverom akiket már nem is érdeklek. Akik rendesebbek, utálatukat jobban titkolják és hajlandók velem beszélgetni, azokon is világosan látszik mennyire van a beszélgetéshez kedvük. Kb. én beszélek, írok ők meg válaszolgatnak, témát nem hoznak fel soha, és maguktól nem keresnek soha. Valami lehet bennem ami már úgy első látásra eltaszítja tőlem az embereket, valami ami azt sugallja nekik hogy engem aztán kerüljenek el, velem nehogy haverkodjanak. Csak nem tudom mi lehet ez, mi van bennem amit annyira kerülni kell. A hobbim nem túl népszerű, fényképezés, időjárás figyelése, de hát nem erről beszélek folyton. Meg kicsit sokat kérdezek, de nem nyavalygok. Vicces se nagyon vagyok de látok 1-2 embert akik nem viccesek mégis van legalább pár beszélgető társuk, haverjuk.2012. aug. 31. 09:05
2/2 anonim válasza:
vagy felesleges témákat erőltetsz, ami fárasztó, és emellett nem tudsz hozzászólni ahhoz, ami a többieket érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!