Van értelme megpályáznom ateistaként egy állást, ha kikötik, hogy előnyt jelent a jelentkezésnél, a vallásos életvitel?
Szia!
Természetesen van,amennyiben tiszte életet élsz!
Sok ateista él vallásos életvitelhez közelebbi tiszta életet,mint néhány,önmagát vallásosnak gondoló ember!
Köszönöm szépen a válaszokat.
Engem érdekel ez az állás, nemcsak azért, mert munkanélküli vagyok, hanem mert úgy gondolom, jól is érezném magam egy ilyen környezetben, még akkor is, ha nincs kifejezett hitem egyik vallásban sem. De érdekelnek a vallások, és szeretem megismerni őket.
Ha csak előnyt jelent, akkor érdemes.
De ha feltétel, akkor úgyis lecsekkolnak. Kérnek ajánlást a paptól, hogy milyen gyakran jársz templomba, misére, stb.
Attól függ, mik a szakmai követlemények. Ha úgymond könnyebben teljesíthetők, akkor én nem fáradnék vele.
Ha a jelentkezők száma valószínűleg alacsony, akkor érdemes megpróbálni.
Ha sok a pályázó, élből kiszórják azokat, akik a feltételnek (előnynek?) nem felelnek meg.
Remélem, sikerül neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!