Ha minden nap 5ig dolgozol (szombaton meg délig), hogy intézed a személyes ügyeidet?
Ez nagy szívás, kénytelen vagyok elkéredzkednek délelőtt 10-ig, esetleg ami 6-ig nyitva van, oda még be tudok esni zárás előtt.
Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy boltok miért nyitnak ki 8 órakor, és zárnak be 5-kor... mennyivel több vevőjük lehet délelőtt 8 és 11 között, mint lehetne este 5 és 8 között?...
ezt a kérdést miért törölték az előbb?
Csúsztatok,igy később érek be,szerencsére rugalmas a főnök
fodrász és kozmetikus egyben a párom,lehetetlen időpontot találni,és az évek alatt jobban meg tudja csinálni amit akarok mint a fodrász
Szünetben, vagy kiveszek egy nap szabit a hivatalos ügyek intézésére. Nem gyakori dolog hogy ilyet kell.
Fodrász meg ilyesmire sose adnék pénzt, mikor magamnak is meg tudom csinálni ugyanúgy.
2: én is megérdeklődtem, miért törölték, a válasz pedig az volt, idézem: "Azért lett törölve a kérdése, mert már bocsánat, de kit érdekel, hogy Ön
mettől-meddig dolgozik...!?
Ugye ezt Ön sem gondolja komoly kérdésnek?"
Szóval nem voltam elég érthető elsőre, valószínű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!