Szerintetek mihez kezdjek most? Hosszu, de szuksegem van a tanacsotokra
Azert hozzatok irok,mert nem merem senkinek elmondani a szitut.
26 eves vagyok,8 eve ossze jottem egy fiuval,egy idossek voltunk,egy suliba jartunk,egy varosbol valok voltunk.Nagyon egymásba szerettünk,szinte sosem veszekedtünk,harmónikus kapcsolatot éltünk egymással.2 év jarás utan össze költöztünk.Nagyon jol meg voltunk ,volt kis lakásunk,dolgoztunk,meg volt minden ami kell.Egy evre az ossze koltozesunk utan kapott munkat külföldön,mondta,hogy minden második héten jon majd haza.Nagy nehezen de meg szoktuk ezt is,ez is müködött egy ideig,mindig irtunk egymásnak sms-t,telen beszeltünk mindennap.Miutan utoljara elment,meg tudtam,h terhes vagyok.Alig vartam,hogy felhivjam es elmondjam neki.Hivtam ,de nem vette fel a telt,napokig hivogattam,semmi.2hetes terhessen elmentem anyukammal kulfoldre,ahol dolgozott,de mondtak,hogy ott mar jo ideje nem jart a párom.Kétségbe estem nagyon.Nem tudtam vele beszélni,nem tudtam kérdéseket fel tenni,azt sem tudtam,hogy éle még,reménykedtem.2honap utan elvetettem a babat,anyukam tanacsara.22 évessen nyugtatokon éltem.Igyekeztem a barataimmal szorakozni jarni,de nem voltam boldog.Válaszokat kerestem de nem találtam.2 eve meg ismerkedtem egy fiuval,akivel mar eljegyzést tervezünk,nem szeretem ugy,ahogy a volt paromat,nem vagyok szerelmes,de jo tudni,hogy velem van valaki.Ő nagyon szeret engem,látszik rajta,mindent meg ad nekem.Pár napja sétáltam és oda jött hozzám egy férfi,a volt baratom volt.Uristen,sirni kezdtem,átöleltem,lefeküdtem vele,boldog voltam és ujbol szerelmes.De igy vssza gondolva,nem is tudom,hogy meg érné e ujbol elkezdeni vele,hiszen csak ugy ott hagyott.Szerintetek?
hát először is gondolkozz el dolgokon mi volt!? mi lesz? és most mi van!
Nem hiszem el ,hogy egy felnőtt ember ennyire megtudja még alázni magát,ha ez az egész nem csak egy kitalálció!!
Nekem azért nem ez jutott volna először az eszembe,hogy egyből ágyba menjünk.
Te elfelejtettél mindent amit veled tett??
ÁÁÁ...nem hiszem ezt el!!
Hiába vagy te szerelmes ha ő... még azt sem lehet mondani hogy kihasznált,mert neked nincs önbecsülésed!
Én tudom mi lesz... ott hagyod a jelenlegi párodat és a régit választod mert a másikhoz nem úgy kötődsz mint a régihez.Csak tudod először mérlegelni kellene,hogy megéri ezt az áldozatot hozni egy olyan emberért aki ezelőtt sz@rt rád!!
Te is sejted valahol a jó döntést csak persze ezt nem könnyű meglépni.Neked egy harmadikat kell találni mert a mostanival nem lesz jó a régi említésre sem érdemes tehát....lépj és kezdj egyedül új életet!
Én csak annyit írnék, hogy biztos ki voltál akadva amikor itt hagyott a régi párod, de te most mit tettél a pároddal? Ő szeret téged, megbecsül, te pedig csak kihasználod, nem szereted, lefeküdtél a régi pasiddal! Szerinted mit érezne, ha megtudná? Te mit éreznél ha veled ezt csinálnák? Két szék közül a pad alá fogsz esni!
Az abortuszra nem is nagyon reagálnék, nem lenne túl szép amit ìrnék! Elmondtad neki, hogy lenne egy gyereke? Ebből már nem fogsz jól kikeveredni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!