Egy 200 fős egyetemi évfolyamon miért nem lehet elkerülni azt, aki nem tetszik?
Figyelt kérdés
Van pár iszonyú bunkó évfolyamtársam, akik folyton beszólogatnak az embernek. Ráadásul nagy barátság van köztük, ha egyikük beszól valakinek, jön a többi segíteni. Csináltunk egy facebook csoportot, hogy anyagokat oszthassunk meg, kérdezhessünk, ha valami nem világos. Sajnos miattuk már ott tartunk, hogy nem nagyon merünk kérdezni, mert biztos valamit beszól az egyik. Főleg a facebookon mennek az oltások, de néha élőben is. Olyan, mintha 15 évet mentünk volna vissza az időben, esküszöm, az óvodás élményeimet idézi. Ma például nagyon csúnyán összevesztem az egyikükkel. Gyakorlaton csoportban kellett dolgozni és vele osztottak be egy csoportba. Én nagyon csendes lány vagyok, nem egy veszekedős típus, de káromkodva rohantam ki a gyakorlatról, olyan szinten felbosszantott az illető. Soha nem gondoltam volna, hogy valaha is nyilvánosan ilyen kirohanást fogok produkálni. Próbálok nem törődni velük, ha valamiért beszélni kell velük, igyekszem kedves lenni, de ők tesznek róla, hogy észrevegyem őket. Nagyon sokan panaszkodnak rájuk. Egyetemi bulikra miattuk nem járok, nem akarok találkozni velük (ők mindig ott vannak, ahol esemény van). Fel nem bírom fogni, hogy egy egyetemen ilyesmi lehetséges! Már gimiben is el bírtuk kerülni azt, aki nem volt szimpatikus, mi ez a visszalépés?2012. szept. 18. 23:30
11/14 anonim válasza:
"Szarj az arcukba, nézd őket levegőnek, és majd meg fogják unni."
Igen, ezt a baromságot nyomják a tanítónénik is az áldozattá vált gyerekeknek, ami a gyakorlatban nagyon nem működik. Aki hagyja, hogy kapcarongynak nézzék, azt annak fogják nézni, megunni soha nem fogják.
Egyébként milyen szak? A tippem közgazdász vagy jogász, oda megy a legtöbb magát attól menőnek képzelő ember, hogy másokat b.aszogat.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszi, azt hiszem, lépni fogok, ha megint csinálják.
2012. szept. 19. 10:47
13/14 A kérdező kommentje:
Mérnök szak, de pontosabbat nem szeretnék írni. Amúgy érdekes módon pont nem ők azok, akik fizetősre járnak és a gazdag szülők támogatják őket. Szoctámot kapnak és ettől hiszik, hogy ők a gazdagok, akiknek mindent szabad.
2012. szept. 19. 10:51
14/14 anonim válasza:
Aha, szóval újgazdag műmájer g*cik. Barátnőmnek is meggyűlt az ilyenekkel a baja, csak neki gimnáziumban. Viszont neki az egyetemmel szerencséje lett.
Csak annyit tudok tanácsolni, hogy kerüld őket, ahol lehet, fácse csoportban meg ignoráld, ha valamire szükséged van ott, a normálisabb évfolyamtársaid úgyis segítenek, ne foglalkozz a trollokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!