Mit gondoltok az 'indigokról'?
Vélemény? Hisztek benne? Léteznek?
[bocsi ha nem ide kellett írni:$]
nem olyna jó az...kiközösítik,csúfolják,leboszorkányozzák, ha 15 évesen látja....én átéltem...nekem is visszafejlődött a képesség, de olyan 7-8 évesen voltam egy gyermek-agykontroll tanfolyamon, ahol a nő elmagyarázta, hogyan lehet újra kifejleszteni a képességet, én meg utána próbálkoztam vele és lassan sikerült elérni annyit, hogy az aura körvonalát és méretét mindig gond nélkül meg tudjam nézni, sajna a színekkel már gondban vagyok, pedig az lenne a lényeg, a színeket csak akkor látom, ha nagyon erősek...de ezt is megtanulhatja bárki, nem kell hozzá indigónak lenni
mellesleg anyukámtól megkérdeztem, hallot e az indigókról, és azt mondta, igen, ezt az én gyerekkoromban még úgy hívták, tehetséges gyerekek....magyarul nincs ebben semmi különleges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!