Mit gondoltok az 'indigokról'?
Figyelt kérdés
Vélemény? Hisztek benne? Léteznek?
[bocsi ha nem ide kellett írni:$]
2009. júl. 31. 16:13
1/12 anonim válasza:
talán léteznek, talán nem....én személyesen még nem ismertem egyet sem....voltak körülöttem olyan személyek, akikről kezdetben el tudtam képzelni...olyan volt a kisugárzásuk,az érzéseik,a gondolkodásuk...de már túlélték az indigó-kort....egy indigó gyermek nem él tovább 20 évnél, mert annyi idő alatt beteljesíti, amiért idejött...az ismerőseim, akikről azt hittem, lehetséges, hogy azok, már elmúltak mind 20 évesek
5/12 anonim válasza:
úgy tűnik, félre voltam informálva.... az indigók tovább élhetnek 20 évnél....nem tudom, hol hallottam az ellenkezőjét...akkor viszont ismerek egy jópárat...és az utánaolvasás alapján én is az vagyok, vannak rá tesztek...nem olyan nagy szám ez, mint ahogy néhányan gondolták....az indigók nem olyan Jézusféle kiválasztottak vagy hasonlók...egyszerűen olyan emberek, akik magasabb szintű érzelmi és spirituális világgal,gondolkodással rendelkeznek
6/12 anonim válasza:
Mondjuk ki, kedves utolsó: ok nélkül nagy az egójuk.
7/12 anonim válasza:
félreértettél...én cska azt mondtam, rosszul tudtam...én azt hittem, az indigók azok sokkal többek attól, mint amit most olvastam róluk....ez alapján sokkal többen vannak, mint hittem és csak egy nagyon kicsit mások... ez alapján még én is az vagyok...erre mondtad az egót? gyakorlatilag majndme minden ötödik vagy tizedik ember az, csak nem tud róla. Én úgy gondolom, ezért nem is lehet nagy az egójuk arra, amit nem tudnak, maximum azoknak, akik tudják...
8/12 anonim válasza:
Hiszek az indigókban, viszont úgy gondolom,hogy nagyon divatos lett mostanában, hogy ráfogják a szerencsétlen kisgyerekre, hogy indigó, mert két évesen kéknek rajzolja a lovat, és azt mondják, hogy a gyerek látja az aurát. Nagyon sok szülő szeretné, hogy az ő gyereke valamivel kiemelkedjen a többi közül és ez az indigó dolog nagyszerű mód erre. Sajnos elkezdik így is nevelni őket és a gyerek abban a hitben nő fel, hogy ő más mint a többiek és később nem lesznek barátai és nem tud majd beilleszkedni és kinek köszönheti? Az anyukájának. Ahelyett, hogy beíratta volna zeneórára, hogy a zongora vagy hegedű tudásával emelkedjen ki inkább belebeszéli, hogy aura látó, vagy valami ehhez hasonló. Túl sokan vannak már olyan emberek, akik azt hiszik, vagyis azt mondták rájuk, hogy indigók, pedig ez sajnos nem olyan gyakori. Léteznek indigók, de ha egy iskolában háromnál több anyuka hiszi azt, hogy a gyereke indigó, akkor valamelyik biztos téved.
9/12 anonim válasza:
a kisgyerekek tényleg látják az aurát...mindegyik,nem csak az indigók
10/12 anonim válasza:
Látod! Ezért mondom, hogy nincs abban semmi nagy dolog. De ez a képesség visszafejlődik. Akkor jó, ha tizenöt évesen is látja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!