Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen anya az olyan aki...

Milyen anya az olyan aki inkább a pasiját választja a gyerekei helyett? Más anya is képes lenne rá?

Figyelt kérdés
2012. szept. 17. 13:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, hány évesek vagytok?
2012. szept. 17. 14:06
 12/17 A kérdező kommentje:
16 vagyok a tesóm 21
2012. szept. 17. 14:09
 13/17 anonim ***** válasza:

21 éves az már felnőtt, nem kell naponta tutujgatni, szóval erre ne mondjuk már, hogy a gonosz anya elhagyta a kicsikéjét.

Rád azért még kell figyelni.

2012. szept. 17. 14:25
 14/17 anonim ***** válasza:
Előzőnek: Ja, nem kell tutujgatni, most már nem is fogja senki, az édesapja meghalt, anyjuk elhagyta őket. Azért ehhez még 21 évesen is kicsi. Értem én, hogy fel kell nőni egyszer, de most megtörtént egy pillanat alatt. Én se szoktam különösebben empatikus lenni, de őket sajnálom nagyon, ők nem tehetnek semmiről.
2012. szept. 17. 14:35
 15/17 anonim ***** válasza:
Elhagyta???? Ritkán látja, ennyi. Még ott lakik az anya, sőt, a pasiját is oda akarja költöztetni. Szóval nem arról van szó, hogy lelépett és többet feléjük sem néz.
2012. szept. 17. 14:42
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem elmegy,csak van,hogy 1 hétre egyedül hagy aztán kezdjek magammal valamit.
2012. szept. 17. 14:45
 17/17 anonim ***** válasza:
15-ös, ja, bocsi, tényleg nem elhagyta őket, igazad van. Már teljesen összemostam egy másik esettel, ja, tényleg, ő végül is ott lakik. Mea c.!
2012. szept. 17. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!