Milyen anya az olyan aki inkább a pasiját választja a gyerekei helyett? Más anya is képes lenne rá?
Nem tudom mi történt, de ne vedd úgy a szívedre. Az én anyukámnak is van kapcsolata 9 hónapja, és ez még bőven a rózsaszín köd, tehát baromi nehéz elviselni, hogy kicsit fontosabb a pasi, mint mi. De döntéshelyzetben úgyis minket választana.
Ha leírod mi történt, akkor talán bővebben is tudunk neked segíteni.
Ismerek többet is. Valamelyik egy konkrét pasiért lépett le, de olyanról is hallottam, amelyik most éli világát, dug fűvel-fával. Undorító az ilyen.
Férfiban sem szép, ha lelép a családjától, de nőtől még undorítóbb. Mert ő mégis csak nő, anya.
Azért ez elég kevés információ - nem kellene egyböl elitélni az anyát. Mert ilyen szöveg sokszor CSAK annyit jelent, hogy az anya KÉPES új kapcsolatot kezdeni, a gyereknek meg nem tetszik, mert ki akarja az anyját sajátitani.
Szóval ennél többet kéne irni a helyzetröl.
3: Egyetértek. Ez még édeskevés információ. Ha az a helyzet, hogy egy anya lemond a gyerekeiről, hogy mással éljen, rájuk sem néz, akkor az tényleg elítélendő.
Ha pedig az, hogy a tizenvalahány éves nyuszimuszikának egyedül kell megcsinálni az esti kakaót mert anya színházba ment, az csak hiszti.
Vajon a 3. és az 5. válaszoló akkor is ezt írnák, ha a kérdést egy nő tette volna fel, és férfire vonatkozott volna...? Tapasztalatom szerint nem.
Sajnos igenis vannak nők is, nem is kevesen, akik nem éppen mintaanyák. :(
"Sajnos igenis vannak nők is, nem is kevesen, akik nem éppen mintaanyák. :("
Vannak, persze. Épp ezért írtam, hogy kevés az információ a kérdésben. Hallottam már épp elég elkényeztetett kamasz nyafogását is, úgyhogy ne kérje senki, hogy ennyi alapján kiátkozzuk az anyukát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!