Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen anya az olyan aki...

Milyen anya az olyan aki inkább a pasiját választja a gyerekei helyett? Más anya is képes lenne rá?

Figyelt kérdés
2012. szept. 17. 13:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi történt, de ne vedd úgy a szívedre. Az én anyukámnak is van kapcsolata 9 hónapja, és ez még bőven a rózsaszín köd, tehát baromi nehéz elviselni, hogy kicsit fontosabb a pasi, mint mi. De döntéshelyzetben úgyis minket választana.

Ha leírod mi történt, akkor talán bővebben is tudunk neked segíteni.

2012. szept. 17. 13:17
 2/17 anonim ***** válasza:
69%

Ismerek többet is. Valamelyik egy konkrét pasiért lépett le, de olyanról is hallottam, amelyik most éli világát, dug fűvel-fával. Undorító az ilyen.

Férfiban sem szép, ha lelép a családjától, de nőtől még undorítóbb. Mert ő mégis csak nő, anya.

2012. szept. 17. 13:18
 3/17 anonim ***** válasza:

Azért ez elég kevés információ - nem kellene egyböl elitélni az anyát. Mert ilyen szöveg sokszor CSAK annyit jelent, hogy az anya KÉPES új kapcsolatot kezdeni, a gyereknek meg nem tetszik, mert ki akarja az anyját sajátitani.

Szóval ennél többet kéne irni a helyzetröl.

2012. szept. 17. 13:20
 4/17 anonim ***** válasza:
Mi anyukánk is ezt csinálta. Van ilyen.
2012. szept. 17. 13:23
 5/17 anonim ***** válasza:

3: Egyetértek. Ez még édeskevés információ. Ha az a helyzet, hogy egy anya lemond a gyerekeiről, hogy mással éljen, rájuk sem néz, akkor az tényleg elítélendő.

Ha pedig az, hogy a tizenvalahány éves nyuszimuszikának egyedül kell megcsinálni az esti kakaót mert anya színházba ment, az csak hiszti.

2012. szept. 17. 13:23
 6/17 A kérdező kommentje:
Apám márciusban meghalt és nem tudom 1 kezemen megszámolni,hogy hány pasija volt azóta anyámnak.Pár hónapja ismeri ezt a faszit és máris ide költöztetné.ha meg megmondjuk neki,hogy nem tetszik az,hogy hetente max 1x látjuk akkor meg még ő van felháborodva.
2012. szept. 17. 13:25
 7/17 anonim ***** válasza:

Vajon a 3. és az 5. válaszoló akkor is ezt írnák, ha a kérdést egy nő tette volna fel, és férfire vonatkozott volna...? Tapasztalatom szerint nem.

Sajnos igenis vannak nők is, nem is kevesen, akik nem éppen mintaanyák. :(

2012. szept. 17. 13:32
 8/17 anonim ***** válasza:
Ha az a bajotok, hogy ritkán látjátok, akkor éppenhogy jó, ha odaköltözik a barátja, mert akkor nem fog eljárni hozzá.
2012. szept. 17. 13:33
 9/17 anonim ***** válasza:

"Sajnos igenis vannak nők is, nem is kevesen, akik nem éppen mintaanyák. :("

Vannak, persze. Épp ezért írtam, hogy kevés az információ a kérdésben. Hallottam már épp elég elkényeztetett kamasz nyafogását is, úgyhogy ne kérje senki, hogy ennyi alapján kiátkozzuk az anyukát.

2012. szept. 17. 13:38
 10/17 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem más anya is képes rá, a többség nem hagyja ott a gyerekeit, de azért gondolom, mindenkinek van ilyen ismerőse v hallott már ilyen anyáról. Nekem is van. A gyerekeknek nagyon nehéz lehet (nemkülönben a férfinak, mind szó szerint nehéz lehet egyedülálló szülőként, illetve lelkileg), meg az is, hogy ennek ellenére szeretik, v legalábbis vmilyen kapcsolatuk van az elhagyó anyával. Nem is értem, hogy lehet ezt a gyerekeknek feldolgozni. Ha meg úgy lelép az anya, h vissza se néz... hát, az is kemény. De tényleg, nem is értem, miért vállalt akkor gyerekeket? Vagy ennyire nem lehet tudni, hogy vmit teszek és azt tudom-e vállalni 5 v 10 év múlva? Pl. a házasság, ugye egészségben-betegségben vagy a gyerekek nevelése. Szerintem azért ez nem mindenkivel történik meg, mármint hogy "jött egy szerelem és nem tudtam mit tenni ellene..." és ezért jól otthagyom az addigi életemet is, b....janak a gyerekeim is, majd vki gondoskodik róluk, na szóval ha jön az a nagy érzés, aminek ugye nem lehetett ellenállni, ez az, ami nem mindenkivel történik meg. Önuralom meg felelősség is van a világon, csak nem mindenki egyforma.
2012. szept. 17. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!