Nagyon kibeszéltek már megint mit csináljak?
Figyelt kérdés
Régebben joba voltam egy csajjal ilyen tök joba voltunk szinte mindig együtt voltunk telon,facen beszéltünk aztán volt egy nagyobb összeveszés egfy másikb.nömmel és ezzel a csajjal barátkozott aztán amikor kibékültünk akkor kiderült hogy nagyon kibeszélt engem és régebben is. Aztán beszéltem másokkal és kb. mindenkit kibeszélt amugy..de aztán nem szált le rolam de másokrol igen és k is békültek vele..még most is kibeszél és én nem fogok vele jopofizni megilyenek meg irni neki vagy mondani h béküljünk ki mer tudom hogy ugyse fog megváltozni..de mindig nagyon rosszul esik amikor megtudom hogy kibeszél és már egykét haverja is..-.-"" micsináljak hogy ne legyen ilyen rossz?? :O :'(2012. szept. 16. 20:40
1/3 anonim válasza:
$z@rđ le nagy ívben.
Igazad van, nem fog megváltozni (főleg nem a két szép szemedért). Ha azok, akik előtt kibeszélt, megkérdezik tőled mi a te verziód, mondd el, ha nem érdekli őket, akkor nem is érdemes velük foglalkozni.
Sajnos nem tudok receptet arra, hogy ne fájjon kevésbé, idővel enyhül.
Gondold át, hogy a szituáció kialakulásában mi volt a te sarad, hogy a későbbi kapcsolataidból már ne alakuljanak ki ilyen helyzetek, ha mégis megtörténik, miközben őszintén a tükörbe tudod mondani, hogy tiszta vagy a helyzetet illetően, akkor nem a megfelelő emberekkel kerültél egy légtérbe.
2/3 anonim válasza:
Női tulajdonság és nem feltétlenül rossz szándékkal. Nem fogod tudni megváltoztatni. Az viszont nem férfi tulajdonság. inkább gyerekes, ha emiatt nyafogsz. Ha nem akarod, hogy számodra rossz dolgokat beszéljenek rólad, ne tedd azokat. Legalábbis nem előttük.
3/3 A kérdező kommentje:
köszii!! :))) am még jo hogy nem férfi tulajdonság..nemvagyok fiu:P:P-.-""
2012. szept. 17. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!