Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Magyarországon melyik települé...

Magyarországon melyik településen van a legkevesebb cigány?

Figyelt kérdés
Vagy van olyan, ahol egyáltalán nem élnek? Ha nem is tudtok konkrét települést, csak annyit mondjatok, hogy mely tájegységeken a legkisebb a romák aránya, vagy mely megyékben?
2012. szept. 16. 19:26
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
24%
Amugy szerintem Magyarorszagon nem talalsz olyan falut/varost ahol nincs cigany, csak olyat ahol kevesebb van az atlagosnal. Mert en ahol voltam mindenhol volt roma. Akikkel besztem mindenki mondta hogy van. Van ahol a falu 100%-a roma van ahol csak 50%-a van ahol 25%-a (ez az atlagos) es van ahol 1-24% a roma na ilyenbol van a legkevesebb. ;)
2012. szept. 18. 22:04
 12/35 anonim válasza:
100%
Őrbottyánban, Veresegyházán nagyon minimális a cigány lakosság.
2013. jún. 27. 10:14
 13/35 anonim válasza:
100%

Előző vagyok.

Az előző települések Pest megyében vannak; Nógrád megyei Palotáson sem laknak cigányok, max 1 vagy 2 család azok is a tisztességesebb fajtából.

2013. jún. 27. 10:32
 14/35 anonim válasza:
100%

Parádsasváron nincs egy darab cigány sem.

Igaz, a környező falvakban már annál inkább.. :D

2013. szept. 2. 11:05
 15/35 anonim válasza:
80%
Vácon talán 100 primitív igazi cigány van, ez egy 35 ezres városhoz képest, elég jó... :)
2013. szept. 28. 18:41
 16/35 A kérdező kommentje:
Az a bajom a cigányokkal általánosságban, hogy lopnak, csalnak, hazudnak, és putrisan élnek. Nem tiszták, nem igényesek a környezetükre, ezáltal lelakják azt a környéket, amit más szívesen rendben tartana. Persze fehérek közt is van ilyen, és cigányok közt is van igényes. Nem tartom magam rasszistának, én az ilyen viselkedésmódot ítélem el, ami ma Magyarországon leginkább a romákra jellemző. Köszönöm a válaszokat!
2013. szept. 29. 17:45
 17/35 anonim válasza:
31%

A magyarországi cigányok legnagyobb számban Borsod megyében élnek Pl:Ózd, Miskolci környéke.

Én Egerben lakok itt a lakosság 95%-a magyar, de a környéken vannak olyan települések, ahol a lakosság 100%-a magyar Pl:Ostoros, Fedémes.

Az alföld is cigany mentés régió.Pl:Újfehértó, Debrecen,Orosháza,Szeged,Hódmezővásárhely.

A Dunántúlon Sopron, Győr, Pécs,és a Balaton környéke a legjobb választás, ha költözni szeretnél.

Budapest környékén a külvárosok legtöbbje cigány mentés Pl:Mogyorós.

2016. márc. 24. 15:04
 18/35 Semmii válasza:
Gyula, Békéscsaba, Szabadkígyós na itt sem laknak ciganyok maximum elmennek oda, de az biztos hogy nem fogsz veluk talalkozni sehol csak ha kifejezetten keresed.
2016. szept. 26. 22:16
 19/35 Középút ***** válasza:
100%

Wikipedián van egy térkép:

[link]

Népszámlálási eredmények (nem mindig tükrözik a valóságot) pedig településenként megtalálhatók a KSH-nál:

[link]

2017. febr. 5. 01:00
 20/35 anonim válasza:
100%

Kurucinfon van veszelyessegi terkep is. Pontokkal jelolik az orszag macerasabb telepuleseit a terkepen.

De ha a gugliba beutod hogy pl "magyarorszag legveszelyesebb telepulesei" akkor a talalatok kozt is ott van a linkje.

2018. febr. 1. 23:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!