Ha éjszaka bemászik egy pók a számba alvás alatt és lenyelem, akkor túléli míg a gyomromba kerül?
Figyelt kérdés
2012. szept. 16. 01:16
1/12 anonim válasza:
Igen, túléli, lesétál a gyomrodba, és ott a gyomorsav végez vele.
2/12 anonim válasza:
Nem, lerakja a petéit, és kikelnek a kispókok, és onnantól minden tüsszentésnél egy halom pókot fogsz kiköpni. Ne gyere a közelembe.
3/12 anonim válasza:
Én úgy tudom, h az ember élete során 3x legalább, éjjel megeszik egy pókot.
4/12 anonim válasza:
hát egy kicsi házipók biztos..de én múltkor a szobámban láttam egy gigamega nagy pókot azóta sálban alszom :"D
5/12 anonim válasza:
nem hulye le menni a gyomrodba, hangszalaidra lerakja a tojasokat es 1 nap arra ebredsz h nincs hangod, majd ha kikelnek a kis pokok akkor meg majd 1 x kimasznak a szadbol vagy 30 tol 50 kis aranyos pokocskak es maminak fognak szolitan...
Tanusag ne aludj tatott szajjal 24 F
6/12 anonim válasza:
ott fog a nyelőnyövedbe lakni és szaporodni.
7/12 anonim válasza:
Ha mázlid van gén kezelt és te leszel pókember,ha torkon csíp. Annyi különbséggel,hogy te okádni fogod a hálót!
8/12 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy túléli amíg lenyeled... Alapból mielőtt nyelnél, a nyelveddel biztosan összenyomod, aztán pedig a nyelőreflex végez vele, mielőtt leérne... A pókoknak nincsen kemény kitinpáncélja mint a cserebogárnak, szóval könnyű megnyomni/agyonnyomni őket.
9/12 anonim válasza:
Szerintem biztos, hogy nem éli túl. Egyébként én is hallottam már olyan "statisztikát", hogy az ember átlagosan 8 pókot nyel le álmában. Persze, lehet, hogy hülyeség, de azért nem is teljesen elképzelhetetlen.
Jó étvágyat mindenkinek! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!