Van olyan hogy barátkereső? Nem nem társkeresőre
gondolok.
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy létezik-e oldal ahol az ember barátokat kereshet magának. És nem társkereső!
6 éves barátságnak szakadt vége lassan 2 éve. Családi helyzetemből adódóan nem engedhetem meg magamnak hogy szórakozni járjak. A volt osztálytársaim akik rám találtam maximum addig beszéltek velem míg kellett nekik valami utána ismét nem érdekeltem őket. Fiatal nő vagyok ha mondhatom ezt a huszon egynéhány évemmel és nem szeretnék egyedül megöregedni barátok nélkül. Ha esetleg bárki tudna jó tanáccsal szolgálni kérem írjon! Köszönöm.
Ez engem is érdekelne! Én is szívesen ismerkednék, mert itt Pesten senkit nem ismerek.. :(
2012. szept. 14. 08:08
2/12 anonim válasza:
Facebookon, tematikus blogokon, vagy akár itt is lehet "haverkodni". :) Ezek a társkeresős dolgok "erőltetettek".
2012. szept. 14. 08:14
3/12 anonim válasza:
Én is ugyanebben a cipőben járok.Szívesen barátkoznék veled!
2012. szept. 14. 08:19
4/12 anonim válasza:
Ilyen nincs szerintem, járj el szakörrökre, tanfolyamra, lehet barátkozni iskolában és munkahelyen is, én még anno internetes fórumokon és online játékban is szereztem ismerősöket/barátokat.
2012. szept. 14. 08:21
5/12 anonim válasza:
Igen van. Mozogjunkegyüt.hu szerintem elég jó az oldal
2012. szept. 14. 08:27
6/12 anonim válasza:
hotdog.hu ? :) jó közösség, sok barátot találni, és nem társkereső (bár én ott találtam meg a párom)
2012. szept. 14. 08:29
7/12 anonim válasza:
Engem is érdekelne a dolog...ugyan úgy jártam mint a kérdező csak 14 éves barátság 2 hónapja ment tönkre...nagyon egyedül vagyok :(
2012. szept. 14. 08:30
8/12 anonim válasza:
Létezik. Én fel is regisztráltam kettőre, de nem vált be. 3 csajjal leveleztem, de igazából nem voltunk egy hullámhosszon. Azóta meg nem is használtam.
Én is amondó vagyok, ezek után, hogy a barátságot nem lehet erőltetni, sem keresni, majd jön, amikor jön és adja magát a helyzet.
2012. szept. 14. 08:34
9/12 anonim válasza:
Pl. keresd meg google-ban a Twoo nevű oldalt. Ott nem csak társkereső van, hanem barát kereső is. Ugyan ez a helyzet a Csajok és pasik oldallal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!