Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tegnap találkozta egy kedves...

Tegnap találkozta egy kedves és vonzó nővel! Meg keressem vagy ne?

Figyelt kérdés

Tegnap Tmobilba adtam fel a számlámat,és ő volt az ügyintéző. Valamiért nagyon megfogott.Közösségi oldalon rátaláltam de nem tudom hogy írjak e neki vagy hogy egyáltalán mit kéne?Sose ismerkedtem még neten,csak személyesen.Vagy ez gáz lenne ha írnék? Amúgy úgy tünt nekem is meg tesómnak is (aki velem volt) hogy én sem voltam teljesen közönbös neki!

24/F

2012. szept. 11. 08:50
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%
jaj, sztem ne vigyel neki bonbont meg viragot se, sztem total ciki, mint no mondom neked, foleg a munkahelyen a munkatarsai elott munkaidoben...nekem nem lene szimpi, akkor mar inkabb csak menj vissza vmi uruggyel megint ugyet intezni, meg ha nem hozza kerulsz is, probalhatsz szemezni vele, ramosolyogni mig varsz stb es utana ha o is visszamosolyog, akkor sztem ahogy a helyzet adja menj oda hozza, akkor elhivhatod pl egy kavera vagy ha nem lesz olyan helyzet, akkor utana irj neki fb-on, sztem az sokkal kevesbe gaz, mint a bonbon -virag kombo tok ismeretlenul
2012. szept. 11. 09:46
 12/13 Shai-Hulud ***** válasza:

NE CSINÁLJ SEMMIT!!!

Csak add meg a csaj elérhetőségét, és bízd rám a dolgot, majd én mindent elintézek, hidd el, neked is így lesz jobb....

:-DD

2012. szept. 11. 10:14
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Erről eszembe jutott anyu lánykori sztorija Ő eladó volt s egyszer feltűnt, h néha bemegy egy srác s mindig vett vmit, egyik alakalommal megkérdezte h munka után megvárhatná-e, a válasz az volt, igen, párszor taliztak, de aztán más nem lett..
2012. szept. 11. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!