Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tegnap találkozta egy kedves...

Tegnap találkozta egy kedves és vonzó nővel! Meg keressem vagy ne?

Figyelt kérdés

Tegnap Tmobilba adtam fel a számlámat,és ő volt az ügyintéző. Valamiért nagyon megfogott.Közösségi oldalon rátaláltam de nem tudom hogy írjak e neki vagy hogy egyáltalán mit kéne?Sose ismerkedtem még neten,csak személyesen.Vagy ez gáz lenne ha írnék? Amúgy úgy tünt nekem is meg tesómnak is (aki velem volt) hogy én sem voltam teljesen közönbös neki!

24/F

2012. szept. 11. 08:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem írj neki. Mit veszíthetsz? Csak annyit mintha nem írnál.
2012. szept. 11. 08:51
 2/13 anonim ***** válasza:
38%
Mi lenne, ha nem a neten keresnéd meg, hanem személyesen? Vigyél be egy szál virágot és bonbont a munkahelyére, és mondd, hogy tegnap elfelejtetted, majd sétálj ki. Az ilyesminek meg kell adni a módját! :) És hidd el tetszene neki, ez nem mindennapi! A netes e-mail ijesztő. Ha már személyesen is láthatod, akkor ne levelezgess! Légy férfi!
2012. szept. 11. 08:52
 3/13 anonim ***** válasza:
Hát azért lenne gáz,mert ennyi erővel minden 2. ember ráírhatna..Hát nem tudom,nekem is volt hogy tetszett egy nő és én is megtaláltam,de én nem írtam rá.Bár ez függ tőle is,ha egy normális megfogalmazású levelet írsz akkor talán nem veszi zaklatásnak.Szóval ne legyen nyomulós és zaklatós jellege.
2012. szept. 11. 08:53
 4/13 anonim ***** válasza:
Pont a napokban panaszkodott nekem egy csaj hogy mindenféle idegen bejelőli ismerősnek és ír neki..és hogy zavarja.Ő amúgy felszolgáló.Első körben azt is jó lenne tudni hogy van e valakije neki esetleg.
2012. szept. 11. 08:54
 5/13 anonim ***** válasza:
62%
El kell, hogy keserítselek, de az "ügyfélszolgálatosok" MINDENKIVEL kedvesek és azt éreztetik, hogy TE más vagy. Bocs, de nekik ez a dolguk!
2012. szept. 11. 08:55
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt mindenképpen célszerű lenne megtudni előbb, hogy van-e valakije, mert minimum egy közepes pofáraesést tudnál megspórolni vele. Ha nincs, akkor is célszerű diszkréten intézni a dolgot, mert elég kínos lehet neki a többi munkatársa előtt, ha beállítasz hozzá egy csokor virággal vagy egy doboz bonbonnal (főleg ha még vár is mögötted mondjuk 3 ügyfél). Szóval csak okosan!
2012. szept. 11. 09:02
 7/13 anonim ***** válasza:
13%
Miért ne próbálhatná meg? Ha tetszik neki nyugodtan. Nem szabad tolakodónak lenni, te vagy a férfi találj ki valamit, amivel odamész hozzá. Nem az email-t javaslom, mert az olyan "nyomoznak utánam" szagú dolog. Bemész, viszel egy bonbont és kitalálsz valami szöveget. Ott akkor úgyis lejön, hogy akar-e bármit a lány vagy sem. De kockázat nélkül nincs győzelem. Ha nem akar semmit, biztosan kellemetlen lesz, de másképp hogy tudnád meg?
2012. szept. 11. 09:03
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Az igekötőt egybeírjuk az igével.
2012. szept. 11. 09:10
 9/13 A kérdező kommentje:
Első szerintem az lesz amit irtál! Bonbon,virák,belerakom az elérhetőségem, aztán stílusos távozás!Többieknek is köszönöm a válaszát!
2012. szept. 11. 09:34
 10/13 anonim ***** válasza:
47%
"Berakom az elérhetöségemet" - Na, ez a "tuti bukó" megoldás!
2012. szept. 11. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!