Miért van az hogy ezen az oldalon az értelmes viták helyet a tönkölt agyú ideológiai csatározások folynak, aminek se eleje se vége és válaszokkal sem szolgál?
Nekem ez az álláspontom, és nyíltan vállalom.
De ha gazdasági kérdéseket kell megválaszolnom akkor nem ideologizálok, ha a globálkapitalizmusról indul téma akkor is csak a logikus tények, érvek és ellen érveket vetem papírra, és bár van ideológiailag is értékelésem de azt hagyom a margón!
Jahh, és soha nem volt ideológia.
Ugyan is a maga a globalizmus sem ideológia, az az nehezen értelmezhető lenne ellen ideológiákat kialakítani a semmivel szemben.
A globalizmus egy létező rendszer "nem eszme", aki kritizálja az az antiglobalista.
2
Neked komoly hiányosságaid vannak a fogalomértelmezés terén. A globalizmus ui. azt jelenti, hogy globál-elvűség. Vagyis maga a szó tartalmazza az "elv" kifejezést, tehát nyilvánvalóan ideológiáról van szó.
"bumbi02 válasza:
Igen igazad volt már az első mondatodban, mert te is ideologizálsz.
A főkérdésre:
Amíg értelmetlen, provokatív álkérdéseket is fel lehet itt tenni.
"Gáspár Zoltán Ernő válasza:
Megzavarnak a fogalmak alaki írásmódjából fakadó jelzések.
Jelen esetben az izmus utótagot értelmezed az ideológia mintára utaló jelképnek.
Sajnos ez nem igaz.
" Egyetemesülés, egyetemesítés, világegyesítés, világegységesítés, világgyarmatosítás
Az izmus tagot ez esetben mint a mechanizmus pld , nem úgy kell értelmezni mint a "kommunizmus-t".
Egy külön meghatározása, elnevezése, a fent leírtaknak, az az nem egy ideológia értelmezésében szereplő izmus-ról beszélünk.
""A főkérdésre:
Amíg értelmetlen, provokatív álkérdéseket is fel lehet itt tenni.
És kiket provokálok?
Látsz te a soraim között elszíneződést?
"És kiket provokálok?"
Nem írtam, hogy egy oldalt provokálsz. Mindenkit provokálsz, hátha egymásnak esnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!