Ti összejönnétek egy olyan pasival, aki mókusokat öl?
Köszönöm a válaszokat!
Nyilván az "illető" ihlette a kérdésemet, de ettől függetlenül komolyan gondoltam, illetve, ha a foglalkozást/hobbit nézzük, akkor simán leölhet valaki kisebb állatokat (őzgidát, fácánt, tyúkot, mókust...) és ebből kifolyólag átvitt értelemben egy gyilkossal lennénk együtt és ez kicsit nyugtalanító.
azt vadászatnak hívják és nem gyilkosnak :D
és a nickem Scrubs / rózsaszín pitbull / és 1 korábbi nick
ihlette :D
A vadászat során is gyilkol, vagyis gyilkos.
A nick neve meg egy hétköznapi embernek nem mond semmit, nyílván a "belsősök" ezt is tudták, de engem csak a szó szerinti értelmezése érdekelt.
ettél már húst életedben? ha igen akkor gyilkos vagy nem de ?:D
ha vega vagy akkor megértem h az állatok lelövése is gyilkosság de ha nem akkor ne beszélj marhaságokat :D
Ettem húst. Szeretem a húst.
De nagy különbség, hogy nem én öltem meg őket. Visszatérve a vadászatra, sok ember nem csak a húsáért öli meg az állatokat, csak kitömni mondjuk. Például egy mókust valaki nem azért vadászik le, hogy megegye a húsát, hanem, hogy kitömje, én ezt az embert gyilkosnak nevezem.
Mellesleg ezt a kérdést csak megihlette, de em maga ellen irányult és tudtom szerint egy rossz szót nem írtam eddig, erre meg kapok egy olyat, hogy marhaságokat írok???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!