Chrishu kérdése:
Titeket nem idegesítenek a directionerek?
Figyelt kérdés
Előre is elnézést kérek a normális directionerektől
Minden kérdésemhez odamennek és olyan hülyeségeket írnak oda... Valaki meg privátokal bombáz engem és még sok más embert aki nem szereti a kedvenc együttesét...
Mások meg kb 2 naponként olyan kérdéseket tesznek fel, hogy "Miért utáljátok az one directiont" meg "Miért tagadja sok ember, hogy nem szereti az egydét???" és a kedvencem "Miért féltékenyek annyian az one directonra?"
És a kulcsszavakba odaírják, hogy rock meg punk meg dubstep...
Titeket nem idegesítenek?
Ezzel a kérdéssel nem provokálni szeretnék
2012. szept. 9. 09:01
11/11 xshorty válasza:
de már-már annyira, hogy megkeresek egy szánalmas idegesítő, éretlen, nyávogós, kis csajt aki "directioner" és ledobom New Yorkban az Empire State Boulding tetejéről kíméletlenül... és ezt mind úgy, hogy én is az vagyok. nem vagyok a többségben, aki már egy szempillantás miatt is a csaj halálát kívánja, mert ránézett a "hercegére". hál' Istennek az én zenekaromról már leszállt a nép és nem b*zizzák őket, mint anno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!