Nők ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

A kedvesetek mellett vagytok,kézenfogva sétáltok néha még csókolóztok is,mert annyira szeretitek egymást,hirtelen fejlövés éri a párotokat amitől nyomban földre zuhan,súlyosan roncsolódott a feje ami visszafordíthatatlanul löki a pusztulásba.

Ekkor ti mit tennétek?

2012. szept. 8. 16:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Nyilván sokkot kapnék, elájulnék stb.
2012. szept. 8. 17:07
 2/4 anonim ***** válasza:

akárcsak az első. Sokkot kapnék, elájulnék, idegösszeomlást kapnék. Vagyis nem lennék magamnál jó ideig.

De hál istenek, nem festem a falra az ördögöt, és nem agyalok ilyen dolgokon.

2012. szept. 8. 17:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is sokkot kapnék, de mivel hirtelen fel sem fognám szerintem, hogy mi történt, kétlem hogy elájulnék. Valószínű igyekeznék egy-két szót kicsikarni még belőle. Most azt mondom elmondanám mennyire szeretem, de szerintem nem jutna el odáig az eszem, hogy elhiggyem, hogy ez lehet az utolsó mondatom hozzá, szóval kétlem, hogy lenne annyi lélekjelenlétem, hogy végig gondoljam a helyzetet.

Egy pár másodperc után valószínű zokogás, idegösszeomlás.

Azért hál' isten nem gyakran történik ilyen, de akkor sem reagálnék sokkal sokkal jobban ha egyszecsak a szívéhez kapna, úgy esne össze és halna meg a karjaimban. Talán annyi nyugtom lenne akkor, hogy nem más vette el őt tőlem.

2012. szept. 8. 19:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja, és ha ilyen történne, akkor isten óvja a tettest, mert szerintem ez egy olyan eset, amikor én is képes lennék minden gondolkozás nélkül gyilkolni!
2012. szept. 8. 19:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!