Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kamu. Jártatok már így?!

Kamu. Jártatok már így?!

Figyelt kérdés

Engem már egyszer nagyon becsaptak, hetekig beszéltem egy lánnyal,és kiderült róla, hogy nem is létezik.Mondhatom szörnyű érzés volt (megkedveltem.

Jártatok már ti is így, kérlek írjátok le, és még lenne annyi kérdésem, hogy szerintetek milyen célból csinálja valaki ezt, mivel ennyi energiát belefektetni poénba biztos nem éri meg.Nem értem mi értelme.

2012. szept. 7. 23:19
 1/9 anonim ***** válasza:

De, megéri. Ha valaki nem érzi jól magát a bőrében, az életét jónak, hidd el, belebújik, eljátssza a másik szerepet.

Te a személyiségébe szerettél bele, ami pedig létezik. Nekem is volt ilyen, csak én nem éltem bele magam. Illetve aki még lehetne, az pedig tényleg létezik.

Nem szabad ilyesmikbe belemenni, sőt, idő után te is elég jártas leszel szerintem ilyesmiben... ha nincs pár képe ismerősökkel, random helyszíneken, láthatóan nincs nagyfelbontású képe, ha meglepően szép a lány és szintén csak kis kép, ha szobában fényképezkedik/tükörben és aligha látszik valami (pl. kilincs, konnektor a falon, egyéb dolgok)... na, ebből mind adódhat, hogy fake. És ez nem paranoia, elég sokat fellehet ilyesmikről ismerni.

2012. szept. 7. 23:22
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen, most bejelölt facen, egy lány akivel már hetek óta msn-en beszéltem ismeretlenbe.. és egyből át nyomoztam, mondhatni annyiszor átvágtak, hogy már beteges módon utánanézek kivel is beszélgetek.Soha nem fogtam fel, hogy miért jó , amit mondasz abban van valami.Nekem viszont nem menne valakit ennyire átvágni.
2012. szept. 7. 23:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
te vagy az Bandika?
2012. szept. 7. 23:26
 4/9 A kérdező kommentje:
téves lesz. :D
2012. szept. 7. 23:27
 5/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Fb elég jó hely már ilyesmire, érdemes megnézni a leggyakrabban írók profilját is. :)

Elég sok ilyennel találkoztam és beszéltem, van is pár ismerősöm akik ilyenre betegesen rákattannak és kikeresik az eredeti profilt így vagy úgy.

Meglepődnél, ha tudnád, hogy mennyi amerikai lány van, akinek lehet lopni a képeit. :)

(nem feltétlenül amerikai, de legtöbbször nekik a képeit lopkodják, esetleg angliaiak, de minden van itt)

Tényleg nem érdemes a neten nagyobb dolgokba belekezdeni, mert könnyen átvághatnak.

Msnen érdemes kamerát kérni, ott nem tudja meghazudtolni magát. Erre viszont nem sokan vállalkoznak, pont ezért. :)

Mellékesen én sem értem, hogy ez kinek miért jó... az viszont biztos, hogy egyrészt unaloműző, másrészt kicsit elkalandozhatnak az országból és a gondokból (de csak egy adott határig) egy másik személyiségbe, aki máshol lakik, mások lehetnek a szokásai ránézésre.. illetve ő is megkedvelheti a stílusod.

2012. szept. 7. 23:37
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon jól látod.Olyan szívesen megkeresném az eredeti gazdáját a profilképének, majd vissza küldeném neki,hogy erre mit lépsz hm?De mindig bízok, újra és újra hátha egyszer tényleg valaki komolyan is gondolja, és nem csak egy ábránd, vagy egy móka kedvéért csinálja amit csinál.A legrosszabb amitől félek,hogy pl egy azonos neművel beszélgetek.Az nagyon undorító lenne. xd
2012. szept. 7. 23:51
 7/9 anonim válasza:
Ha mondjuk nem így állnál az összes lányhoz, a lányok is máshogy állnának hozzád. Teljesen túlzásba viszed az egészet. A 'nem kamu' lányokkal is ugyanezt csinálod.. lényegtelen, hogy kamu vagy nem kamu.. ;)
2012. szept. 8. 00:26
 8/9 A kérdező kommentje:
Rendben :)
2012. szept. 8. 00:31
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha úgy kezdel egy csajnál hogy "jössz dugni" akkor tuti hogy átver utánna

Egyébként kérd meg hogy mztassa meg magát webcamon.Ha nincs neki akkor hagyd a fenébe,manapság már mindenkinek van webcamja tehát valószínűleg kamuzik az illető

Vagy legfeljebb mikrofonnal beszélhetnél vele...webcam vagy mikrofon,valamelyiknek lennie kell mindenkinek

2012. szept. 8. 04:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!