Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez most tényleg nem kamu?

Ez most tényleg nem kamu?

Figyelt kérdés
Pár hete bejelölt facebook-on Fehér Osi, aki az Attractive modellügynökség vezetője, és szeretne velem és a szüleimmel egy találkozót, mert látta a fotóimon, hogy esetleg alkalmas lennék modellnek. én azt írtam neki, hogy fiatal korom miatt később szeretnék ezzel foglalkozni, de ő ennek ellenére is szeretne velem/velünk találkozni. Persze semmi gyanús jele nincs annak, hogy esetleg, ez egy másik ember lenne, de .."jobb félni, mint megijedni".. :)szerintetek?? aki szeretné, az a facebook-on megtalálja.
2012. aug. 21. 18:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Arra hasonlít, amikor az utcán mindenkit megállítanak modellkedést ajánlva, csak ezt a neten csinálják.

Sok lány nem is gondolkodik, mert a média annyira nyomja a szépséget meg a hírnevet, hogy már a modell karriert látják maguk előtt, és nő az egó hogy őket felkérték ilyesmire.

A tájékoztatás során pedig kiderül, hogy vagy valamilyen drága tanfolyamot hirdetnek, ahol tényleg a modellkedés van kilátásba helyezve (járni tanulsz, pózolni, stb...), vagy pedig egyszerűen portfólió és egyéb fotózást reklámoznak ami szintén tízezrekbe kerül.

Mivel az emberek maguktól nem biztos hogy ilyenre jelentkeznének, ezért csinálják ezt a külső nyomást, hogy te érezd magad megtisztelve azzal, hogy téged jó drágán lefotóznának.

Azért modellnek általában a különlegesebb, sokszor az átlagtól eltérő alkatú és arcú emberek kerülnek, nem az az átlag tucatlány karakter ami ma nagyon elterjedt.

Megpróbálni, megismerni persze meg lehet ezeket a cégeket, de kicsi az esélye hogy a klasszikus értelemben vett modellkarrier vár rád.

(próbáltam nem sértő dolgokat írni, de ha mégis így érzed akkor ne haragudj, nem az elkedvtelenítés vagy a megbántás volt a válasz célja).

2012. aug. 21. 18:52
 2/2 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszod, és egyáltalán nem vettem sértésnek, mert teljesen igazad van, ugyanis ha én lettem volna a válaszoló a kérdésre, én is ugyanúgy reagáltam volna rá, mint te most :)...de persze azért megpróbálom, és elmegyek arra a találkozóra, elvégre nem veszthetek vele sokat, tudom, melyek a kamuügynökségek.
2012. aug. 21. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!