Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mennyire nehéz egy egyetemi...

Mennyire nehéz egy egyetemi közösséghez alkalmazkodni?

Figyelt kérdés

Most lettem elsős az egyetemen és úgy vettem észre sok mindenben le vagyok maradva. Az a legjobb az egészben, hogy soproni diákváros, szóval kb mindenki itt lakik a campusban. jó a társaság. de ez egyben azt is jelenti, hogy mindig van valami buli amiből épp kimaradsz, vagy kimaradhatsz, és nem tudsz elbújni ha rossz napod van.

Szóval.

Én úgy érzem kezd alakulni a társaság, bár egy nagyon kedves lánnyal már rosszban vagyok mert félreértette a találkozásunkat, és a barátja miatt nem áll velem szóba. Tudtok valami tanácsot adni a közösségekkel kapcsolatban? Érdemes mindenkivel jóban lenni, pozitívnak lenni mint valami Adam Sandler figura, vagy az se gáz, ha magányos farkasként élem meg az egészet aki csak ritkán mozdul ki a kolesszobában a gépe mögül?

2012. szept. 6. 21:24
 1/3 A kérdező kommentje:
Ugye a mindenki ismer mindenkitnek előnye de hátrányai is vannak, mert ha esetleg pl találkoznék a campusból egy lánnyal, nem fog eljönni, mert ugye itt mindenki ismeri egymást.
2012. szept. 6. 21:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Ha meg eljön akkor ismerjük egymást annyira, hogy tudja mire számítson, de ahhoz meg el kell érni egy bizonyos rangot az egész társaságon belül, ami nehéz.
2012. szept. 6. 21:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Igazából nem tudom, miért stresszelsz ezen. Az egyetemen mindenki úgy viselkedik, ahogy az a természetéhez illik. Sokan szeretik a nagy társaságot, ezért állandóan buliznak. Mások meg a csendet szeretik, ezért fontosabb nekik egy kicsi, de szoros baráti kör kialakítása. Ne akarj kitalált elvárásoknak megfelelni, vagy olyan szerepet játszani, amit nem tudsz hosszú távon tartani. Légy önmagad, és csak akkor menj el bulizni, ha van hozzá kedved. Ha félreismernek az emberek, mert megjátszod magad, egyrészt nagyon hamar el fogsz fáradni, másrészt nem lesznek igazi barátaid.
2012. szept. 6. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!