Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy viselnetek/viselkednetek...

Hogy viselnetek/viselkednetek egy ilyen osztalyban/osztalyt? Mit tennel a helyemben?

Figyelt kérdés

Az uj osztalyomban elegge csipkelodos, diszkriminativ a hangulat. Szinte mondhatni: farkas torvenyek kozott elem az osztalyban a napjaim.

Nagyon kevesen, mindossze 8-an vagyunk csak lanyok egy osztalyban. En nagyon nyugodt, higgadt lany vagyok, akkor beszelek amikor kell, szeretek tarsalogni egyszeru, nem tul szemelyes de erdekes dolgokrol es a masikat szivesen meghallgatom, ha tudok hozzaszolok vagy tanacsot adok ha szukseges.

Azonban az osztaly 99%-a azzal kezdte az ismerkedest: ne vagjak pofakat mert tudjak jol hogy senkit se birok, es kerulni is fognak. Illetve van egy lany aki allandoan forgatja a szemet ram es pofakat vag ora kellos kozepen, csak azert mert megkerdezek valamit a tanarnotol. Szornyen sokat bantanak, mindig nezik milyen ruhaban jovok, vagy hogy milyen a hajam... Meg a hangomon is elmelkedtek mennyire nem noies...

Szeretnek veluk beszelgetni, senkivel se vagyok joban. Meg az elejen ismerkedni probaltam aztan csak kerultek es a vegen elkezdtek kibeszelni. Sosem szoltam vissza, mert nem vagyok tiszteletlen vagy neveletlen. Nem szeretem a kellemetlen temakat, vagy masikrol valo temazast.. Pl masok parkapcsolata vagy eletvitele nem ram tartozik, sot nekem semmi jogom itelkezni vagy biraskodni!

Mit gondoltok, sikerul valahogy helyre hozni ezt az osztalyommal?

2012. szept. 5. 19:15
 1/5 A kérdező kommentje:

Illetve azt kihagytam hogy eddig nem koszont vissza vagy el tul sok osztalytarsam.

Nagyon maganyos vagyok, szeretnek legalabb egy beszelgeto partnert.

Mas iskolaba nem tudok atmenni mivel okj-s kepzesen vagyok es a posta szerzodest kotott velunk ezt modositani nem lehet, postai ugyintezo leszek. Es nekem nagyon tetszik, szeretnem csinalni.

2012. szept. 5. 19:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

őszintén ha a helyedben lennék nem is foglalkoznék velük, azt mondod ez egy OKJs képzés akkor gondolom nem olyan hosszú idő az, hogy ne bírd ki egyedül nem?!

elhiszem, hogy rossz meg morbidul hangzik, de ezek után én nemtudnám megjátszani magam velük mert egyszerűen nem menne ez amit írtál ovoda, dedo, primitívség kb.. ja meg igen lányok.... egyébként lány vagyok, de ritka mód, hogy bennem sose találtak vevőre a témával kapcsolatban ennyiből jobb fiúkkal barátkozni ők nem féltékenykednek

elsősorban azért vagy ott hogy tanulj magad miatt, foglald el magad azzal hogy viszel könyvet, olvasol vagy zenét hallgatsz a szünetben... ezzel mégjobban felbosszantod majd őket és majd nevethetsz a vicces fejükn, hogy milyen szánalmasak és biztos nem pitiznék nekik na?

2012. szept. 5. 20:39
 3/5 anonim válasza:
Sajnálattal olvasom, hogy vannak ilyenek, és az emberek nem képesek nyitni egy új ember felé. Ami a legfontosabb, hogy magadra koncentrálj, és a jövődre. Nyilván fontos a társas kapcsolat, de nem minden áron. Az osztályomban én is kissé kívülálló vagyok, bár mindenkivel van egy alap pozitív kapcsolatom, de tudom, milyen egy közösségben magányosnak lenni, és tényleg csak azt tudom tanácsolni, hogy ahogy mások is a saját érdekeidet tartsd szemelőtt, és igenis állj a sarkadra, mert, ha nem teszed, a helyzet változatlan marad. Barátokat pedig máshol is találhatsz, akik talán tudnak kárpótolni. Kívánom neked, hogy találd meg a helyed.
2012. szept. 5. 21:24
 4/5 A kérdező kommentje:

Hogy erted azt, hogy alljak a sarkamra?

Tanulok, elvagyok, ujsagot olvasok, koszonok, kedves vagyok... Nekem ez a termeszetes es megszokott.

2012. szept. 6. 05:20
 5/5 anonim válasza:

Úgy értem azt, hogy állj a srakadra, hogy ne hagyd, hogy megbántsanak. Állj ki magadért, és igenis érzékeltesd velük, ha nme tetszik valami. NEkem van egy osztálytársnőm, aki nagyon hülyén és gyerekesen tud viselkedni, na meg bunkón. Voltunk mi már nagyon jó barátnők, meg volt, hogy nem szóltunk egymáshoz, próbálom tartani vele a távolságot, mert tudom, ha teheti megbánt, de mindig reagálok a számomra nem tetsző viselkedésére. Egyesek eltűrik, hogy piszkálja a cuccaikat, meg firkáljon a füzetébe, vagy őt magát piszkálja, én viszont ridegen figyelmeztetem és ha mást nem tiszteletet érdemeltem ki nála, és ha épp nem is vagyok joban vele, ha bajom van mindig megjelenik.CSak ne hagyd, hogy lássák, bántanak, viszont azt vegyék észre, hogy egy erős, magabiztos jellem vagy. Ha barátokat nem is szezel tiszteletet talán igen.

Utsz.: bocsi, hogy csak most válaszoltam. Vigyázz magadra.

2012. szept. 8. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!