Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kicsit nehéz így, ti h viselné...

Kicsit nehéz így, ti h viselnétek? :/

Figyelt kérdés

A barátnőm egyről a kettőre gazdag lett...nincsenek szülei a gyámja pedig milliomos,de nagyon rendes vele és viszi majd minden hova,de a bnőm mondta,hogy majd visz magával ide-oda,de hogy amikor nekem erre nincs pénzem?:/Most is mehetnék,de 100.000 ft nincs rá...és kicsit bánt,h emiatt sok mindenből kimaradok és nem tudunk együtt utazgatni...nagyon jó lenne,de sajnos ha fizeti is nekem azt vissza kell adnom,de h?és persze mikor,ha nincs rá pénz?

Elgondolkodtam és lehet,h emiatt tönkre megy majd a barátségunk?:/

Legjobb barátom,de nem tudom, h lesz ez így,h ő megtehet mindent én meg annak a felét sem:S

2011. márc. 14. 17:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát igen, ez elég szar helyzet. Mond meg neki, hogy te nem így állsz és szervezzetek olyan programokat, amit te is meg tudsz magadnak engedni. ha fontos vagy neki, akkor enged.
2011. márc. 14. 17:42
 2/10 anonim ***** válasza:
Esetleg jöjjön veled,megfizethetö helyekre.
2011. márc. 14. 17:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Beszélj vele őszintén. Mondd el, hogy ezt te anyagilag vállalni nem tudod, de azt sem szeretnéd, ha a barátságotok ez miatt érne véget. Kérd meg, hogy amennyiben ő is a barátnőjének érez téged, évente 1-2 alkalommal szervezzenek olyan üdülést is, amelyet anyagilag te is fel tudsz vállalni, és legalább olyankor együtt tudtok lenni.
2011. márc. 14. 17:43
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen próbáljuk úgy összehozni,csak amikor ő elmegy pl Londonba és én meg itthon, vagy a suliban süppedek elég rossz:/Szívesen mennék én is,de ő is mindig ezen problémázik velem,h hogyan is legyen,mert én ezt nem tudom megfizetni...most pl NewYork-ba akar majd elvinni,de nem tudom,h gondolta, azt mondta megyek vele és kész..hát ok....O.o
2011. márc. 14. 17:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha így költekezik, hamarosan úgyis újra szegény lesz.
2011. márc. 14. 18:17
 6/10 A kérdező kommentje:

Mi az,h így költekezik?

Csak,mert utaznak?Amúgy is a gyámja viszi minden fele,szal nem tudom mi a problémád...azért van ott pénz rendesen,hagy ne mondjam nem hiszem,h egyhamar csak úgy elfogyna;)

2011. márc. 14. 18:40
 7/10 anonim ***** válasza:

17,43-as vagyok. Ha így költekezik, előbb-utóbb a gyámja fogja megunni, és véget vet a dolognak, mert gondolom, hogy ő se nem lopta, se nem a lottón nyerte a vagyonát.

Másrészt, egy ilyen színvonalú életvitellel a hozzá illő megjelenés is dukál (ruházkodás, ékszerek stb.) az ahhoz való éttermek és egyebek. És ez akkor már nemcsak külföldön, de itthon is jelentős színvonalbeli eltérést fog okozni köztetek. Egy idő után - hiába aranyos most veled - kényelmetlenül fogjátok érezni magatokat egymás társaságában a megjelenésbeli eltérések miatt. Lehet, hogy előbb-utóbb mégiscsak az lenne a vége, hogy ő "rangon alulinak" tartana téged. Próbáld meg lélekben elengedni őt, de most még magyarázd meg neki, ha igaz barátnőd, akkor a te kis kuckódban (szobádban) is jól érzi magát, és a lényeg az, hogy együtt vagytok. Figyeld meg, erre hogyan reagál, abból sok mindent le tusz szűrni.

2011. márc. 14. 18:41
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát...nem olyan lány ismerem a bnőmet és nem hagyna el és a másik,h nem Ő költekezik,hanem a gyámja,mivel ő eddig semmi olyan cuccot nem vett magának, ami húzós lenne és nem is akar...megmondta nekem,h ő nem olyan nagyon szar élete volt és most jött ez,de nem él vissza vele,a gyámja költ ennyit ő félre teszi,amije van....több tíz ezrekkel járkál, még se költ belőle,csak arra,amire tényleg szüksége van...de akkor is,mikor ő megy el vhova és viszik és hív,h menjek vele,de még fizetné is(!)nem mehetek és így nem is fogok, nem akarok tartozni, meg nem is tudnám miből kifizetni neki....még így sem egyszerű a dolog:/
2011. márc. 14. 18:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Senkinek sincs arany elete. Masnak mas szempontbol rossz. Latod, hogy a baratnodnek meg szulei sincsenek, a legtobb embernek meg az egy hatalmas alapszukseglet. Szoval kinek is rossz? Az egy dolog, hogy van penze, de nincsenek szulei...en abszolut nem irigyelnem. Van, akinek tobb adatik egy dologbol, de masbol kevesebb.
2011. márc. 15. 00:51
 10/10 A kérdező kommentje:

Teljesen igazad van, én ezért is állok mindenben mellette!

Sajnos neki se könnyű,csak félek,hogy a pénz miatt egy kicsit eltávolodunk egymástól...de ahogy ismerem a bnőmet,nem tenne ilyet,de egy kicsit azért tartok...azért köszönöm a válaszokat!

2011. márc. 15. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!