Kicsit nehéz így, ti h viselnétek? :/
A barátnőm egyről a kettőre gazdag lett...nincsenek szülei a gyámja pedig milliomos,de nagyon rendes vele és viszi majd minden hova,de a bnőm mondta,hogy majd visz magával ide-oda,de hogy amikor nekem erre nincs pénzem?:/Most is mehetnék,de 100.000 ft nincs rá...és kicsit bánt,h emiatt sok mindenből kimaradok és nem tudunk együtt utazgatni...nagyon jó lenne,de sajnos ha fizeti is nekem azt vissza kell adnom,de h?és persze mikor,ha nincs rá pénz?
Elgondolkodtam és lehet,h emiatt tönkre megy majd a barátségunk?:/
Legjobb barátom,de nem tudom, h lesz ez így,h ő megtehet mindent én meg annak a felét sem:S
Mi az,h így költekezik?
Csak,mert utaznak?Amúgy is a gyámja viszi minden fele,szal nem tudom mi a problémád...azért van ott pénz rendesen,hagy ne mondjam nem hiszem,h egyhamar csak úgy elfogyna;)
17,43-as vagyok. Ha így költekezik, előbb-utóbb a gyámja fogja megunni, és véget vet a dolognak, mert gondolom, hogy ő se nem lopta, se nem a lottón nyerte a vagyonát.
Másrészt, egy ilyen színvonalú életvitellel a hozzá illő megjelenés is dukál (ruházkodás, ékszerek stb.) az ahhoz való éttermek és egyebek. És ez akkor már nemcsak külföldön, de itthon is jelentős színvonalbeli eltérést fog okozni köztetek. Egy idő után - hiába aranyos most veled - kényelmetlenül fogjátok érezni magatokat egymás társaságában a megjelenésbeli eltérések miatt. Lehet, hogy előbb-utóbb mégiscsak az lenne a vége, hogy ő "rangon alulinak" tartana téged. Próbáld meg lélekben elengedni őt, de most még magyarázd meg neki, ha igaz barátnőd, akkor a te kis kuckódban (szobádban) is jól érzi magát, és a lényeg az, hogy együtt vagytok. Figyeld meg, erre hogyan reagál, abból sok mindent le tusz szűrni.
Teljesen igazad van, én ezért is állok mindenben mellette!
Sajnos neki se könnyű,csak félek,hogy a pénz miatt egy kicsit eltávolodunk egymástól...de ahogy ismerem a bnőmet,nem tenne ilyet,de egy kicsit azért tartok...azért köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!