Az emberek miért szeretnek gúnyolódni a csúnya embereken? (bővebben lent)
17:53
Távolabb jársz az igazságtól, mint hinnéd. Az állatok max megölik az életképtelen egyedeket, de nem gúnyolódnak egymáson. Az emberiség egy agymosás következtében teszi mindazt amit tesz ráadásul önként. Érdekes, 200 éve pl. a kövér férfiakra felnéztek, mert a gazdagság szimbóluma volt... 2500 évvel ezelőtt meg a kövér nőkre izgultak (lásd: Willendorfi vénusz). Egyszerűen arról van szó, hogy van párszáz-pár ezer ember, aki eldönti, hogy mi a jó és mi a rossz, mi a szexi és mi a ronda, amit aztán gyerekkorodtól kezdve belédpumpálnak és igazsággá válik számodra.
Bon Appétit
Ja és a sorok olvasása után amit írtam, bizonyára felmerült benned -csak mert bennem is felmerülne-, hogy én biztosan kövér vagy csúnya vagyok. Hát véletlenül pont megfelelek a mai ideáloknak külsőre, de ez többmillió emberről nem mondható el, akiknek emiatt egy szenvedés az élete. Ha felmerült benned ez amit most írtam, az is az agymosásnak köszönhető, de nyugi, mindannyiunkban benne van.
A saját hiányosságaikat kompenzálják, pedig csak magukat járatják le.
Nem anyagira gondolok, hanem emberi tulajdonságokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!