Mire tudtok következtetni az apuka és a lánya beszélgetéséből?
Hmm..Naná..gondoltad kiszeded azt a pár gazt és VÉLETLENÜL pont meghallottad a beszélgetést.Szerintem is inkább próbáljj leszokni a hallgatózásról, mert baromi idegesítő a dolog.Az én szomszédai is ilyenek..
Egyébként meg , szerintem egyből le lehet szűrni, hogy egy 16 éves lány "űzi e a szakmát" vagy nem.és senki se mondja azt, hogy ez nem igaz, mert igenis látszik a viselkedésén, öltözködésén és mindenén.
Sokminden eszembe jutna ezt hallva, de amire te gondolsz az nem.
Takarítani volt, tanított....stb
Ezer dolog lehet, amit elvállal valaki, megcsinálja, aztán kéri a pénzt és a megrendelő nem akar fizetni.
(Nálam is volt, hogy mondtam a takarítónőnek, hogy az ablakokat is pucolja meg és csak amikor végzett akkor vettem észre, hogy majdnem üres a pénztárcám. Legközelebbi alkalommal fizettem a többit)
Nem azt mondom, hogy helyes, ha valaki a testével keresi a pénzt, nagyon nem, főleg ha kis/fiatalkorú, de sajna igaza van az előttem szólónak. Jártam gyakorlatra gyermekotthonba és bizony ezek a lányok tényleg nem adják fel az 'ipart' csak mert elvették a szülőktől. Néha rosszabb lesz. Hidd el, ott se vigyáznak rájuk eléggé. Persze van egy-két kivétel, ahol jobban bánnak velük, de azok lakásotthonok (ahol nem a gyermekotthonban élnek, hanem lakásotthonban úgy 14-en). Olyat is láttam, hogy a már gyermekotthonban élő kislányt csábítottak ebbe bele.
Persze tényleg nagyon remélem én is, hogy nem erről van szó, hanem tényleg csupán egy másik melóról, ami hogy is mondjam....tisztességesebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!