Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen romantikus napot...

Milyen romantikus napot találjak ki?

Figyelt kérdés
már hónapok óta nem voltunk kettesben, romantikázva férjemmel. fél éve volt az esküvőnk, de azóta eltávolodtunk egymástól. sajnos úgy hozta az élet, hogy még mindig rokonokkal lakunk együtt, így nincs sajnos magánélet, romantika. nem lehet kettesben tölteni egy kicsit időt sem. elakartunk menni egy hétvégére, de sajnos nem volt hely sehol, messzebbre és hosszabb időre meg nem tudunk menni pénz hiánya miatt. ő este dolgozik én nappal. hétvégén szintén, mikor egy napunk lenne, akkor rokonok, család, barátok, bevásárlás, egyéb melók, stb. így beszélgetés az már szinte nincs. viszont most úgy akarom alakítani, hogy hétvégén legyen pár óránk, fél napunk egymásra. de hogyan? gondoltam ha jó idő lesz, akkor elmegyünk piknikezni az erdőbe.viszont manapság nincs az a jó idő. de egy hosszú sétára is gondoltam, bár most probléma van a lábával, így nem biztos hogy jó ötlet. nagyon fontos lenne, hogy egy kicsit nyugodtan együtt tudjunk lenni. valakinek valamilyen jó ötlet? meg mellé esetleg jó program, vagy játék vagy bármi! előre is köszi szépen!
2012. szept. 3. 20:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Vannak ezek a kuponok, par ezerert egy napra tudtok valamilyen programot talalni, de 9999ft ert lattam mar egy hetvegi pihenest is.
2012. szept. 3. 20:48
 2/4 anonim ***** válasza:
az az erdős piknikes dolog jó lenne sztem.. most hétvégére még nyári meleget mondanak. használjátok ki! :)
2012. szept. 3. 20:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is erre a kuponozásra gondoltam. Sokat lehet vele spórolni!

Egy napos programok: ha nagy városban éltek menjetek el hajókázni, vagy egy új cukrászdába ill kávézóba. Randizzatok úgy, ahogy a kapcsolatotok elején.

2012. szept. 3. 20:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha rossz az idő: társasjáték/kártya mellette egy üveg bor. Esetleg bográcsothattok a kertben, ha nem esik az eső, most elég meleget ad még a tábortűz. Lehetne összebújva romantikus filmet nézni. Ha van miből költeni, akkor étterem, múzeum, mozi..

Ha jó az idő: csónakázás vagy hajókázás, piknik, frizbizés vagy tollasozás, történelmi emlékmű megtekintése, elmentek egy teraszos kiülős helyre vacsizni, bolhapiac, állatkert vagy vadaspark

2012. szept. 25. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!