Miért van az, hogy jó pár embernek nincs jobb dolga, mint beteg, szerencsétlen embereken gúnyolódni természetesen a hátuk mögött, névtelenül?
Figyelt kérdés
Nem tudom megállni, hogy meg ne kérdezzem, szerintetek nem felháborító más nagy baján szórakozni? Ráadásul névtelenül ezt nagyon könnyű megtenni. Nézzétek meg, hogy pl. ide milyen kommenteket írtak egyesek: [link] 2009. júl. 28. 09:44
11/13 anonim válasza:
Nem hinném hogy ezek értelmes felnöt emberek lennének sokkal inkább 10-en éves gyerekek akik ilyeneket irkálnak ki! <-- Csak kérlek, gondolj bele, belőlük lesznek később a felnőttek...
Amúgy én is tizenéves gyerek vagyok, 16 éves, és nagyon sajnálom szegény lányt, sajnos vannak ilyen betegségek.
Talán csak akkor lennének elfogadóbbak a kortársaim, ha ők nem lennének ennyire tökéletesek...
12/13 A kérdező kommentje:
Tökéletesek? Senki sem tökéletes, csak azzal leplezik a hibáikat, hogy másokéra koncentrálnak.
2009. júl. 30. 07:02
13/13 anonim válasza:
ironikusan fogalmaztam:) úgy értettem: "tökéletesek"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!