Normális ez? (kérdésed túl rövid, a magyarázatod túl hosszú)
Most leszek 9.-es,én itt maradtam a helyi gimnáziumban,viszont a 2 legjobb barátnőm elment kollégiumba,így 3 különböző gimibe fogunk járni.
Az előbb beszéltem az egyikkel fb-on,vagyis csak beszéltem volna,mert 2 szavas mondatokkal válaszolt,majd lerázott,mondván most a szobatársaival szeretne inkább lenni...
Utána felhívtam a másikat,beszélgettünk,tök sokat mesélt,azt mondta h jó a közösség,nagyon jó fejek a szobatársak.Jó kedve volt,nagyon fel volt dobva,és háttérből hallottam hogy nagyon elvannak,és tényleg jó hangulat. Persze,örülök hogy minden oké velük,és nemtudom miért..de mégis rosszul esik:S Normális ez?:/ Persze,tudom,hogy nem leszünk már olyan barátnők,mint régen..de én nem tudok ilyen könnyen ismerkedni mint ők,és félek,hogy nekem nem lesznek barátaim:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!