Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen nevek...

Szerintetek milyen nevek illenének ezekhez a karakterekhez?

Figyelt kérdés

Olyan sok választási lehetőség van hogy nem tudok kiválasztani egyet se :D Szóval inkább megkérdezem hogy a leírások alapján milyen nevek ugranak be,szerintetek mik illenek legjobban az adott karakterek személyiségéhez.

Az egyik egy 30-as éveiben járó férfi,fekete hajú,a töveknél már őszül.Világosbarna szeme van,de a balra már nem lát jól.Könyvelőként dolgozik,de már nem szereti a munkáját,úgy érzi elfecsérelte az életét.

Jó kiállású,magas,a kézfején nagy heg van amit fiatal korában szerzett be véletlenül egy fogadás miatt.

Volt egy-két dolga a maffiával,pontosabban a főnökének,de mint könyvelője ő is belekeveredett.

A problémáit általában úri módon kezeli,nem gurul be soha,és finom módszerekkel és szóhasználattal küldi az embereket a p-csába.

A másik egy 20 éves nő,rövid barna haja van és fekete szeme.Elég alacsony,ami miatt sokat mérgelődik.

Nem egy lelkizős típus,nem törődik a szerelmi kérdésekkel,legalábbis kívülről,belül viszont sokat civakodik az érzelmeivel.Csak azért mutatja magát keménynek,mert kiskorában az apja sokat verte őt és az öccsét,és ez egyfajta védekezési mechanizmusként ivódott belé,és hogy ki más védi meg az öccsét ha nem ő?

Meglehetősen szokatlan viselkedése van.Az első dolga a városban az volt hogy tökön rúgott egy rendőrt.Persze tényleg véletlenül,de hogyan,azt ő se tudja.

Az utolsó az öcsi.15 éves,sötétszőke hajú,ő is viszonylag alacsony,de hé,még növésben van!Legalábbis ő ezzel nyugtatja magát:) Nagyon visszahúzódó,nem szereti az idegeneket.Általában nem mondja ki mit gondol,a nővérének harapófogóval kell kihúznia a véleményét.

Szerelmes egy lányba,de nem mer kezdeményezni,nagyon alábecsüli magát.Nem dühös az apjukra,rosszabb,inkább szomorú.Nagyon.A nővére ezért is dühös rá,próbálja elérni hogy megemberelje magát.Persze nagyon szeretik egymást,csak annyira másként fogják fel a dolgokat hogy néha vitákat szül.

Szóval ennyi lenne,szerintem egy csomó mindent felsoroltam ami tök fölösleges,de remélem azért sikerül valamit kibogarászniXD Akármilyen nevek jöhetnek,angol,német,orosz,skandináv,ógörög,akármi.Ami eszetekbe jut.

2012. szept. 2. 17:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Szergej, Léna, Peter
2012. szept. 2. 20:56
 2/6 anonim válasza:
Alexander, Jekatyerina, Mark
2012. szept. 3. 14:10
 3/6 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Nekem ezek a nevek jutottak eszembe a leírások alapján: Gregor, Katrin, Patrik

Egyébként ez a személyek egy általad íródó könyv szereplői?

2012. okt. 7. 18:10
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat nagyon jó neveket találtatok:)

Egyébként igen,egy könyvhöz kellenek.

2012. okt. 7. 23:11
 5/6 anonim válasza:
A 3. válaszoló vagyok. Így ismeretlenül is szeretnék gratulálni neked, nagyon tetszik amit itt megosztottál a munkádból, mindhárom szereplőben találtam magamra vonatkozó egyezőségeket. Szándékozod egyszer megjelentetni?
2012. okt. 10. 20:50
 6/6 A kérdező kommentje:

Ááh köszönöm szépen a dicséretet!Egyébként mikor megalkottam őket tényleg az volt bennem hogy minél életszerűbbek legyenek,hogy a jó és kevésbé jó tulajdonságok egyenlő mértékben keveredjenek a tapasztalatokkal,mivel ebből áll az igazi ember.Ezért nagyon örülök neki hogy tudtál velük így apró részletekben is azonosulni,mivel így "valóságosak" lettek.

A kiadásról szólva nem hinném hogy megvalósulhatna.Egy részt még nagyon az elején vagyok(még az alaptörténetet csiszolgatom)másrészt pedig ezt inkább magamnak írom,szórakozásból.De jólesik hogy megemlítetted:D

2012. okt. 13. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!