Meg tudná adni nekem valaki Kautzky Armand elérhetőségét titkos levélben?
"ha véletlenül akad is ember, aki személyesen is ismeri"
Véletlenül pont akad és talán az elérhetősége is megvan valamerre, de teljesen igaza van az első válaszolónak, senki nem fogja itt neked kiadni más személyes adatait, bármi is legyen a célod.
Hivatalos úton, a színházon keresztül próbáld elérni!
A "világgá kürtölésben" eleve benne van az, hogy akár privát úton, akár nem, egy névtelen, arctalan, ismeretlen -ne haragudj meg- akárkinek adják meg. Az, hogy neked elküldi valaki privátban, annyit ér, mintha kiírná ide. Tudom, te nem vagy olyan, meg te nem adnád ki senkinek, és csupa jószándékkal van kikövezve a postafiókodig vezető út, de úgy látom, hajlamos vagy megfeledkezni arról, hogy onnantól kezdve, amint leütötted a "Válasz elküldése" gombot, te is egy karakterhalmaz leszel a trollokkal teli tömegből. És most gondold végig: kiadnád-e a lányod elérhetőségét nekem? Pláne, ha mondjuk ismert is lenne? "Ne aggódj, én csak beleszerettem a hangjába, és egy köszöntést kérek..." Egész más így, nem?
Szóval vagy indulj el a harcias kötözködés helyett az általunk javasolt egyetlen járható úton a Művész úr elérhetőségéért, vagy keress másik ajándékot.
Kedves "általunk"!
Igazad van, teljes képtelenség, azt fogom tenni amit írtál. Köszi a segítséget:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!