Mit írjak neki a levélben, hogy ne haragudjon rám?
semmiiképp ne kérj bocsánatot...elvégre ő sem keresett 4 hónapig.
írj neki,. hogy mi van vele, milyen az élet arra, mert neked most milyen sok dolgod van, stb. stb.
amúgy abból kiindulva, hogy ő se keresett, jó barátság lehetett...:S
Szerintem meg igenis kérj bocsánatot. De NE magyarázkodj, csak kérj elnézést, és jelezd, hogy neked még mindig nagyon fontos a barátsága.
Sajnos most én is így jártam, nekem 19 éve a legjobb barátnőm és mikor belépett a párom az életembe "elfeledkeztem" róla. Felcserélődtek a szerepek, de lassan már nem is kerestem. Így utólag vissza gondolva nem is tudom miért...
Ő soha nem haragudott rám, most szeretném vele megbeszélni.
Ha a barátnőd igazi barát, akkor meg fog bocsátani. Ne azt nézd, hogy de ő sem írt...és? Mindenki söprögessen a saját háza táján. Te úgy érzed ez szükséges, hogy megnyugodjon a lelked, akkor tedd meg! Nem szégyen és nem megalázkodás, hiszen a legjobb barátnőd.
20N
2. vagyok:
Ez az én kérdésem, azért linkelem be neked, mert szerintem ez is segíthet:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
20N
" kezdjek el magyarázkodni, és kérjek bocsánatot?" Ez a legnagyobb hiba, amit elkövethetsz!!!
Írj neki, hogy mi újság? És kész. Ha akar valamit válaszol. Vagy nem.
Nem kell magyarázkodnod, hiszen előfordul, ő is új környezetbe próbál beleszokni, szerintem ő sem direkt nem ír neked, és lehet hogy ő is pont úgy van hogy te:)
Csak írj neki, hogy Szia, hogy vagy, mesélj milyen ott, meg hogy mennyire hiányzik neked, és fura nélküle stb.
"Azt mondják,hogy a jó barátok hosszú időt tudnak úgy eltölteni,hogy ne beszélnének egymással vagy ne látnák egymást,és mégsem kérdőjelezik meg a barátságukat.Ez az a fajtája a barátságnak,amely olyan,mintha épp tegnap láttátok volna utoljára egymást..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!