Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mivel kedveskedjek a barátnőmnek?

Mivel kedveskedjek a barátnőmnek?

Figyelt kérdés
A barátnőm most költözik be koleszba,és gondoltam, kedveskedhetnék neki valamivel, amit elvisz...Rajzzal gondolkodtam, de mit rajzoljak neki? Vagy esetleg kinyomtatni egy közös képet? Előre is köszi!

2012. szept. 1. 22:23
 1/5 anonim ***** válasza:

közös kép az jó ötlet mert nézegetheti/kiteheti :)

vagy egy párnával amin alhat,vagy adj neki egy pólót amiben benne van az illatod :D.

esetleg a kedvenc kávéját/csokiját is megveheted neki had igyon egyen rendesen..:D

2012. szept. 1. 22:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Én olyannak örülnék, aminek hasznát veszem, én például mindig a barátomtól kapott macival aludtam/alszok a koliban, de ha az már van, akkor mondjuk legyen egy párna, vagy pohár, amire ha ránéz, használ, akkor mindig te jutsz eszébe. :)
2012. szept. 1. 22:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Egy fotót magadról tetess rá egy párnára, így mindíg veled aludhat, illetve magához szoríthat :)

Ilyesmit online is lehet már rendelni.

2012. szept. 1. 22:40
 4/5 anonim ***** válasza:
igen, nyomtass, vegyél hozzá egy szép kis képkeretet, és a hátuljára írj valamit:)
2012. szept. 3. 18:48
 5/5 anonim válasza:
Adj neki virágot vagy valami cukiságot a számára minden lány imádja az ilyesmit. :) XD
2012. szept. 8. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!