Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Müller Péterről vélemény?

Müller Péterről vélemény?

Figyelt kérdés
2009. júl. 27. 21:49
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Na de melyik Müller Péterről?? Az íróról vagy a "sziámis"-ról??
2009. júl. 27. 22:27
 2/8 anonim ***** válasza:
63%
Müller Péter író. Sokat tanultam tőle. Nagyon szeretem a könyveit. Igazat beszél, és aki követi, az megtanul boldog lenni.
2009. júl. 27. 22:43
 3/8 anonim ***** válasza:
39%
Semmi különös. Bestselleríró, a szimpatikusabbik fajtából. Bevallom: 16-17 éves koromban én is olvasgattam tőle ezt-azt. Aztán kinőttem ezt a műfajt. Még mindig jobb, mint Dan Brown vagy Coelho.
2009. júl. 27. 23:02
 4/8 anonim ***** válasza:
76%
:D
2009. júl. 28. 00:42
 5/8 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem gondolatébresztő. Nem kell vele mindig egyetérteni, de legalább banálisnak hitt dolgokról elkezd az ember gondolkozni. Az biztos, hogy nem lehet a könyveit "kiolvasni", mindig csak olvasgatni, ízlelgetni a dolgokat, amikről ír. Legalábbis én így voltam a könyveivel.
2009. júl. 28. 00:46
 6/8 anonim ***** válasza:
64%
Nekem a Szeretetkönyv kifejezetten tetszett. Sok helyen olvastam, hogy közhelyes, de sztem nem. Sok olyan dolgot leír, amit már eddig is éreztem, csak eddig olyan kimondhatatlannak tűnt. Elég nehéz megfogalmazni, de engem rendbe tett lelkileg a könyv nagyon. Csak ajánlani tudom.
2009. júl. 28. 00:48
 7/8 anonim ***** válasza:
46%

Én is olvastam a Szeretetkönyvet, és a másikba is belekezdtem, bár nem tudom már a címét, nagyon jó dolgokat ír! engem épp akkor talált meg a könyv, mikor szükségem volt rá, sokat segített lelkileg, meg átlátni a dolgokat :)

én is csak ajánlani tudom :)

2009. júl. 28. 01:50
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! Rendesek vagytok
2009. júl. 28. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!