Most rámszállnak? (folyt lent)
Figyelt kérdés
Ma egy cigánnyal találkoztam és kért tölem aprot adtam neki egy 50 ft ost megköszönte kezet fogott velem és elment kb 20 éves lehetet rámszállnak?2012. szept. 1. 19:24
1/4 anonim válasza:
Tuti.
Azt gondolják majd hogy aki egyszer adott az többször is fog adni. Ajánlom egy másik útvonal választását.
2/4 A kérdező kommentje:
Okés és ha megtalálnak igyis akkor?
2012. szept. 1. 20:41
3/4 anonim válasza:
Perpill tőlem is kértek anno, de mivel "roma-magyar" között alapon nem látok különbséget adtam a romának.
Lényegében picit összevert fejjel jött az utcán, elsőnek megiettem, majd közölte hogy Ózdi. (Nem tudom mit keres a világ másik végén), majd mutatott személyit, és ott is az volt.
Ekkor elővettem a zsebemből kb ~3000 ft-ot, és az apróból adtam neki egy 200-ast. Simán leüthetett volna vagy valami, de csak megköszönte 10x. Ezt is üdítőre kérte el, mert jegy volt a pénztálcájában.
Azért jó tudni hogy vannak rendes romák is, nemcsak azok akikről a média szól. (mert a nagy részük bűnözik.)
4/4 A kérdező kommentje:
De elöször ö cigit kért de nem cigizem mondta hogy valami aprod van mondom 50 es mondjaajó lesz az is odaadom mondja nem fogod megbánni ennyit mondott kezetfogott és elment
2012. szept. 1. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!