Nem érzitek úgy néha, hogy a férfiaknak minden könyebb?
Amikor írígylem a pasikat, hogy nem menstruálnak, akkor eszembe jut, hogy nekik viszont naponta, vagy két naponta borotválkozniuk kell. Ráadásul az nem negyven évig tart, hanem tizenéves koruktól egész halálukig. A megerőszakolásra is gondoltam már, de náluk pedig ott van ,hogy megverik őket. Az pedig azért sűrűbben előfordul.
Tehát szerintem a szülést leszámítva egy-egy. Vagy talán még azt is megkockáztatnám, hogy nekünk egy halvány fokkal még jobb is.
Hát ez érdekes kérdés...
Őket is megerőszakolhatják, volt is rá példa, nem is kevés. Az viszont tény, hogy a nők többségének a munka mellett még ott a háztartás, és a gyereknevelés. Nekem még a tanulás is. Ha egy nő mosogat, akkor az kötelessége, ha férfi mosogat, akkor az segítségnek számít. Viszont egy biztos, a férfiakat mi nők neveljük olyanná, amilyenek lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!