Hogyan illeszkedjek majd be?
Fölösleges, én mondom neked. Én se akartam megfelelni senkinek az osztályomban, meg beilleszkedni, és valószínűleg jó nagy szívességet tettem magamnak. Egyedül is roppant jól megvoltam.
De ha már mindenképp hozzá akarsz csapódni valakikhez, lehetőleg egy normális, balhémentes társaságot válassz. Az iszunk-hányunk-belefekszünk típusú emberparódiákat hagyd meg a saját csürhéjükben.
Szia :-)
1. ne parázz
2. igaza van az előttem szólónak, ilyenkor mindenki fél
3. nincs vagy nem voltál gólyatáborban? (ott már "összeszoknak" valamennyire az emberek)
4. szerintem hamar megtalálod a közös hangot a többiekkel :-) sok sikert hozzá!!!!
Hamar kialakul, az első időkben a legtöbben szoronganak, ez természetes. Ne aggódj, csak légy önmagad. Megismered a többieket, és látni fogod, kivel szeretnél barátkozni.
Egy középiskola nagyon más, mint az általános, ott már nemigen van klikkesedés, kivételezés (tanárok részértől), kiutálás. Ez a nagy bulik, életre szóló barátságok, és szerelmek ideje! :-)))
Jól fogod érezni magad.
Én is ilyesmi voltam (vagyok). Én úgy csináltam hogy jóval az évnyitó előtt bementem már a terembe (én voltam a 3.) és kiválasztottam egy helyet. Akkor már ott ült 2 lány (olyan tipikus könyvmolyok: zsíros haj, szemüveg stb) velük próbáltam beszélgetni de hozzám sem szóltak, ők már ismerték egymást. Aztán mögém ült egy lány. Kérdeztem tőle valamit, szimpi lett. Majd megkérdezte hogy mellém ülhet-e mert nem ismer senkit. Mondtam hogy persze, mert én sem ismerek senkit. Aztán olyan jó barátnők lettünk, hogy gimi végéig padtársak maradtunk, 4 évig, majd egy fősulira is mentünk.
Szóval elég ha ezzel indítasz te is. Azt meg meglátod hogy ki olyan, aki hasonló mint te. Nyilván ne ilyen kigyúrt fuxos csávókhoz menj XD hanem normálisakhoz.
Sok sikert!!
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!