Titkolva néznéd/nézed a Fiúk a klubból c. sorozatot?
Figyelt kérdés
megvenném a sorozatot de nem tudom mit szólnának hozzá pl: a családom hogy, ilyet nézek! nem vagyok homofób, mert amúgy meg meleg vagyok!2012. aug. 30. 08:12
1/6 anonim válasza:
Nem nézem. Viszont ha nézném, nem titkolnám.
2/6 ava87 válasza:
Ha nézném, nem csinálnék belőle titkot. Tudom, melyik sorozatról van szó, de még egy részt sem láttam belőle, engem az ilyesmi nem érdekel, de nem gondolok semmit arról sem, aki nézi.
4/6 anonim válasza:
Én néztem. Mit kell titkolni? Mindenki azt néz amit akar.
5/6 anonim válasza:
Én együtt néztem anyuval. De én lány vagyok és hetero, szóval így más a szitu. :)
6/6 anonim válasza:
"nem vagyok homofób, mert amúgy meg meleg vagyok!"
Ez az elmúlt év talán egyik legjobb mondata. Ez kb. a kizárt dolog mert én azt nem tudom kategória. Nem kinevetlek, csak javaslom, hogy kicsit gondolj bele a helyzetedbe, hogy ha homofóbként lennél meleg, az mivel is járna...
És ha egy jelenetben két fiú csókolózik, akkor elkapcsolsz? Vagy ha egy reklámban van két pasi? :) Miért kell azt titkolni, hogy azt nézed. De ha zavar, hogy "meglátják mit vettél", akkor töltsd le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!