Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Titkolva néznéd/nézed a Fiúk...

Titkolva néznéd/nézed a Fiúk a klubból c. sorozatot?

Figyelt kérdés
megvenném a sorozatot de nem tudom mit szólnának hozzá pl: a családom hogy, ilyet nézek! nem vagyok homofób, mert amúgy meg meleg vagyok!
2012. aug. 30. 08:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem nézem. Viszont ha nézném, nem titkolnám.
2012. aug. 30. 08:42
 2/6 ava87 ***** válasza:
100%
Ha nézném, nem csinálnék belőle titkot. Tudom, melyik sorozatról van szó, de még egy részt sem láttam belőle, engem az ilyesmi nem érdekel, de nem gondolok semmit arról sem, aki nézi.
2012. aug. 30. 10:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nézem, és nem titkolom.
2012. aug. 30. 10:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én néztem. Mit kell titkolni? Mindenki azt néz amit akar.
2012. aug. 30. 11:00
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én együtt néztem anyuval. De én lány vagyok és hetero, szóval így más a szitu. :)
2012. aug. 30. 13:56
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

"nem vagyok homofób, mert amúgy meg meleg vagyok!"

Ez az elmúlt év talán egyik legjobb mondata. Ez kb. a kizárt dolog mert én azt nem tudom kategória. Nem kinevetlek, csak javaslom, hogy kicsit gondolj bele a helyzetedbe, hogy ha homofóbként lennél meleg, az mivel is járna...

És ha egy jelenetben két fiú csókolózik, akkor elkapcsolsz? Vagy ha egy reklámban van két pasi? :) Miért kell azt titkolni, hogy azt nézed. De ha zavar, hogy "meglátják mit vettél", akkor töltsd le...

2013. jan. 3. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!