Lehet ilyen neve?

Figyelt kérdés

Nagyon érdekelne hogy mi van olyankor ha és a gyerekemnek angol nevet akarok adni?

Meglehet tenni, vagy magyarosítani kell?

pl ha én azt a nevet akarom adni hogy Harry akkor magyarosítani kell Herri-re vagy maradhat Harry

mert pl lánynál az ilyen Dzseszikákon meg Dzsenifereken kiakadom

ha esetleg angolosan szeretném kell fizetni?

valaki leírná? (csak pusztán érdekel)

2012. aug. 29. 21:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Íme egy remek példa, hogy mit nem lehet megvásárolni pénzért. :) Szerencsére ezt még nem.

Nagyon szép magyar nevek vannak és nem hátrány, ha olyan nevet adsz a gyereknek, amilyen nemzetiségű. Lehet,hogy neki nem fog tetszeni ez a fajta menőség, ebbe is gondolj bele. Vagy adj neki két nevet, egy normálisat, meg egy olyat, amilyet esetleg ki lehet ejteni úgy, ahogy szeretnél.

2012. aug. 29. 22:11
 12/20 A kérdező kommentje:

15 vagyok

csak böki a csőröm mert a magyar nevek nem tetszenek

és írtam is hogy csak érdekel

és olyan nevet hogy Henrik soha a büdös életbe nem adnék egy gyereknek se

2012. aug. 29. 22:13
 13/20 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt olvasd el, és tudni fogod, mi alapján szabályozzák a névadást.

2012. aug. 29. 22:27
 14/20 anonim ***** válasza:
Ó, 15 évesen még más tetszik, rengeteg szép magyar név van, szerintem a feléről sosem hallottál még. Különben pedig ráérsz még ezen agyalni. Ha kicsit felnőttebb leszel, talán abban is egyetértesz majd, hogy egy magyar gyereknek magyar nevet szerencsés adni. Legalábbis azt is, ha már mindenképpen kell valami ultramenő herri is.
2012. aug. 29. 22:29
 15/20 A kérdező kommentje:

22:11

a királyi családban a fiatalabbik tesó (a botrányhősnő) Henry és nem Harry

ja és a Harry Pottert utálom

2012. aug. 29. 22:40
 16/20 anonim ***** válasza:
A királyi családban HARRY a fiatalabb, nem Henry...és a Harry Pottert hogy lehet utálni?...gondolom olvasni se szeretsz.
2012. aug. 30. 00:01
 17/20 anonim ***** válasza:
Henrik is magyarosított. Angol verziója : Henry
2012. aug. 30. 00:25
 18/20 okoska31 ***** válasza:

KÉrdezőkém, a fiatalabbik herceg HARRY.

Nem Henry....

A Clint Eastwood-nak pedig még véletlenül sem a Harry Potterhez van köze, hanem a Piszkos Harry c. nagy sikerű filmjéhez. (jó, mivel csak 15 éves vagy, nem elvárás, hogy ezt az alig 40-50 éves filmet ismerd, akár címről is.. vagy a színészt:))

2012. aug. 30. 10:04
 19/20 anonim ***** válasza:
Én nem botrányhősnő, mivel hímnemű..ennek bizonyítékával mostanában tele az internet...
2012. aug. 30. 14:46
 20/20 anonim ***** válasza:
Hary hereg teljes neve: Walesi Henrik Károly Albert Dávid herceg
2012. aug. 30. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!