Lehet ilyen neve?
Nagyon érdekelne hogy mi van olyankor ha és a gyerekemnek angol nevet akarok adni?
Meglehet tenni, vagy magyarosítani kell?
pl ha én azt a nevet akarom adni hogy Harry akkor magyarosítani kell Herri-re vagy maradhat Harry
mert pl lánynál az ilyen Dzseszikákon meg Dzsenifereken kiakadom
ha esetleg angolosan szeretném kell fizetni?
valaki leírná? (csak pusztán érdekel)
Íme egy remek példa, hogy mit nem lehet megvásárolni pénzért. :) Szerencsére ezt még nem.
Nagyon szép magyar nevek vannak és nem hátrány, ha olyan nevet adsz a gyereknek, amilyen nemzetiségű. Lehet,hogy neki nem fog tetszeni ez a fajta menőség, ebbe is gondolj bele. Vagy adj neki két nevet, egy normálisat, meg egy olyat, amilyet esetleg ki lehet ejteni úgy, ahogy szeretnél.
15 vagyok
csak böki a csőröm mert a magyar nevek nem tetszenek
és írtam is hogy csak érdekel
és olyan nevet hogy Henrik soha a büdös életbe nem adnék egy gyereknek se
Ezt olvasd el, és tudni fogod, mi alapján szabályozzák a névadást.
22:11
a királyi családban a fiatalabbik tesó (a botrányhősnő) Henry és nem Harry
ja és a Harry Pottert utálom
KÉrdezőkém, a fiatalabbik herceg HARRY.
Nem Henry....
A Clint Eastwood-nak pedig még véletlenül sem a Harry Potterhez van köze, hanem a Piszkos Harry c. nagy sikerű filmjéhez. (jó, mivel csak 15 éves vagy, nem elvárás, hogy ezt az alig 40-50 éves filmet ismerd, akár címről is.. vagy a színészt:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!